Infoturism.ro - rezerva vacanta online

112 euro - Minivacanta in Maramures, la poalele Muntilor Tibles, 3 nopti cazare cu pensiune completa la hotel 3*+


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
21 ianuarie - 24 ianuarie

Tara Maramuresului este un taram de basm, in care folclorul, obiceiurile, traditiile si portul sunt mai vii ca oriunde. Daca doriti o vacanta in care pe langa traditii sa descoperiti peisaje incantatoare, oameni minunati cum rar intalnesti, carora li se lumineaza fata si sufletul cand au oaspeti, atunci Maramuresul este o alegere foarte buna.

Oferta: 112 euro/persoana/sejur. Tariful include:

  • 3 nopti cazare cu pensiune completa

PENSIUNEA POPASU 3*+
Pensiunea este situata la poalele Muntilor Tibles la 20 km distanta de Manastirea Rohia. Veniti si savurati din bucatele specifice locului alaturi de noi intr-o oaza de liniste. Un loc ideal in care poti sa iti incarci bateriile. Pensiunea dispune de: 17 locuri de cazare, restaurant cu o capacitate de 40 persoane, sala de sedinte, zona grill, parcare in fata incintei.

Zona este superba! Vizitati faimoasele biserici din lemn, Cimitirul Vesel de la Sapanta, faceti o plimbare cu Mocanita sau pur si simplu plecati in drumetii. Aerul proaspat si curat, locurile pitoresti pe care le veti cutreiera o sa va umple sufletul si o sa va incarce bateriile.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Pensiunea Popasu
Telefon: 0764103940
Adresa: Dambu Morii,Brasov

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1
Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.