Infoturism.ro - rezerva vacanta online

156 euro - Circuit Tara Dobrogei - Delta Dunarii, 3 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, excursii prezentate in program


Yahoo! Messenger Twitter Email

Data de plecare:
25 iunie

Circuitele raman la mare cautare printre turistii care doresc sa vada cat mai multe locuri frumoase si mai ales sa aiba un ghid, un indrumator care le deschide calea spre cunosterea destinatiilor. Asadar, va invit intr-un circuit in Dobrogea si Delta Dunarii, unde aveti ocazia sa vizitati multe obiective turistice interesante.

Oferta: 156 euro/persoana/circuit.Tariful include:

  • Transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
  • 3 cazari la hoteluri de 3* cu facilitati superioare
  • Masa in regim demipensiune: mic dejun si cina
  • excursiile prezentate in program
  • ghid insotitor pentru intrega perioada
  • suvenir circuit Romania - un CD cu pozele facute in timpul excursiei
  • Unele mese au licori magice incluse
  • Excursia din Delta Dunarii


Itinerariul este foarte interesant si se desfasoara dupa cum urmeaza:
Ziua 1 BUCURESTI - MURGHIOL
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Adamclisi – Medgidia - Murghiol (440 km). Se viziteaza: MANASTIREA PESTERA SFANTULUI ANDREI (o biserica adevarata sapata in stanca, amplasata la baza unui mic munte impadurit), MUZEUL ADAMCLISI (cuprinde numeroase vestigii arheologice descoperite în cetate şi împrejurimi. Pe o parte a muzeului sunt expuse metopele, friza inferioară şi cea superioară, pilaştrii, crenelurile şi blocurile de parapet ale stilului attic festonat. În centrul sălii este expusă statuia colosală a trofeului, inscripţia şi friza cu arme. Celelalte exponate sunt constituite de colecţiile ceramice), CASTRUL ROMAN SI TROPAEUM TRAIANI (este un monument triumfal roman în Adamclisi, ridicat în cinstea împăratului roman Traian, între anii 106 - 109 d. Hr. pentru a comemora victoria romanilor asupra dacilor în anul 102 d.Hr.), CHEILE DOBROGEI (alcătuiesc o zonă protejată, o arie specială avifaunistică). Cazare si cina in Murghiol.
Ziua 2
Mic dejun. EXCURSIE IN DELTA DUNARII. Se va alege o excursie mai scurta pe lacurile si canalele Uzlina, Isac, Isacel si Durnoliatca sau se poate opta pentru o excursie de o zi la Sulina, Sf. Gheorghe sau Padurea Letea. Cazare si cina in Murghiol.
Ziua 3
Mic dejun. Deplasare pe ruta Murghiol - Enisala - Jurilovca - Babadag - Murghiol (170 km). Se viziteaza: CETATEA ENISALA (o fortăreață medievală zbuciumată de-a lungul istoriei de confruntările multor civilizații, amplasată pe un deal ce domină peisajul), CETATEA ARGAMUM (una dintre cele mai vechi asezari grecesti de pe teritoriul actual al Dobrogei, Cetatea Argamum sau Orgame, asa cum era cunoscuta in timpul grecilor, a fost ridicata de colonistii greci din Asia Mica, in secolul al VII-lea i. Hr.), BISERICA DE RIT VECHI JURILOVCA (primul locas de rugaciune datand din 1705. Policandrul, clopotul si multe alte obiecte din biserica sunt realizate la Moscova. Elementul particular in biserica de rit vechi il are crucea cu opt extremitati), GEAMIA TURCEASCA SI MORMANTUL LUI ALI GAZA – PASA – BABADAG (construita din piatra fatuita, este prevazuta cu un monumental pridvor pe arcade si un minaret inal de 21 m. Este cel mai vechi monument de arhitectura musulmana din Romana, ce gazduieste colectii de arta orientala decorative). Cazare si cina in Murghiol.
Ziua 4
Mic dejun. Deplasare pe ruta Murghiol – Tulcea – Frecatei – Bucuresti (370 km). Se viziteaza: CENTRU MUZEAL ECOTURISTIC DELTA DUNARII (ce prezintă în principal elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare), MONUMENTUL EROILOR si MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE TULCEA (ofera vizitatorilor imaginea succesiva a trecutului istoric al teritoriului de la Gurile Dunarii), MANASTIREA CELIC-DERE (este unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Numele este luat de la pârâul Celic-Dere). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Beldi Tours
Telefon: 0734334433
Adresa: Str. Piata Sfantul Stefan, nr. 5, ap. 4, sector 2, Bucuresti

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.