Infoturism.ro - rezerva vacanta online

75 euro - Petreceti un sejur de 6 zile la Mamaia!, 5 nopti cazare in apartament


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de valabilitate:
14 iunie - 30 iunie
21 august - 15 septembrie


Statiunea Mamaia ramane in topul celor mai bune statiuni de litoral din Romania. Plaja larga cu nisip fin, intrarea lina in apa, tocmai potrivita pentru familiile cu copii, facilitatile multiple de distractie si serviciile care se imbunatatesc in fiecare sezon, fac din Mamaia o destinatie de vacanta foarte cautata.

Oferta: 75 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 5 nopti cazare

Tarifele afisate in tabel sunt de persoana/5 nopti, cazare in apartament

APARTAMENT ALEXANDRA
Apartament situat in Mamaia Nord, la doar 100m de mare. Blocul in care este situat apartamentul are parcare proprie si se afla in zona plajelor El Comandante, Rapana, El Paradiso. Apartamentul se afla la etajul I al imobilului si este compus din living cu bucatarie open space, dormitor, hol, baie si balcon. Apartamentul dispune de o bucatarie complet mobilata si utilată, aer conditionat si televizoare LCD in fiecare camera, internet gratuit, masina de spalat, foehn, masa si fier de calcat, mobilier de terasa, suport de uscat rufe. Plaja din imediata apropiere a apartamentului este supravegheata de salvamari, apa avand o adancime mica la mal. Centrele de inchiriere windsurf sau kite sunt in apropiere. Zona de cluburi din Summerland este la 5 min de mers cu masina. Market-uri (Kaufland, Lidl, Penny) situate in Navodari, la 3 km de locatia apartamentului. Nu se accepta animale de companie. Fumatul este permis in balcon.

Mamaia este pregatita in aceasta perioada cu surprize. Concerte in aer liber, cluburi pline de energie, lume pusa pe distractie si ritmuri latino se intrepatrund pe stradutele frumos arajnate ale statiunii. Magazinele abunda in souveniruri si varietatea restaurantelor multumeste si cel mai pretentios gurmand. In Mamaia nu aveti cum sa va plictisiti. Iar daca vreti sa evadati din forfota acestei statiuni mereu treze, noaptea este un sfetnic bun si va asteapta pe plaja linistita cu nisip fin.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Apartament Alexandra
Telefon: 0767529698
Adresa: Mamaia Nord, str. D5, nr. 15, et.1, ap.8

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.