Infoturism.ro - rezerva vacanta online

129 euro - Oferta speciala de Sf. Valentin la Istanbul!, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport cu autocarul, insotitor de grup


Yahoo! Messenger Twitter Email

Data de plecare:
14 februarie - 19 februarie

Orasul Istanbul este un oras care fascineaza. Este un amalgam intre Orient si Occident, plin de viata si culoare, leagan al mai multor civilizatii ce s-au perindat pe aceste tinuturi. Acest oras cosmopolit ce se intinde pe doua continente va ofera numeroase atractii: muzee, moschei, palate, toate invaluite intr-un farmec aparte.

Oferta: 129 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 3 nopti cazare (loc in camera DBL) cu mic dejun la hotel 3* in zona Laleli
  • Transport autocar - clasificat pentru curse internationale, pentru imbarcare din Bucuresti (pentru imbarcare din alte orase se percepe un supliment)
  • Insotitor de grup din partea agentiei de turism

Program:
Ziua 1 (Miercuri) – Ora 11:00 - Plecare din Cluj catre Istanbul pe traseul: Turda (ora 11:40) – Aiud (11:45)-Alba Iulia (ora 13:00) - Deva (transfer 12:30)- Sebes (ora 14:00) – Sibiu (ora 15:00)- Brasov (17:45)-Ploiesti (19:45)- Bucuresti (ora 21:00). Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.
Ziua 2 (Joi) - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3* situat in zona Laleli si timp liber pentru odihna. Dupa amiaza - Optional Croaziera pe Bosfor( 15 Euro/persoana). Veti avea ocazia sa admirati atat malul european cat si cel asiatic al Istanbulului, podurile construite peste stramtoarea Bosfor.
Ziua 3 ( Vineri) - Dupa micul dejun – Tur pietonal de oras cu ghid local (10 Euro/persoana - obligatoriu) cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa terminarea turului pietonal suntem invitati la o prezentare de haine de piele la o fabrica renumita in Istanbul unde se realizeaza haine de calitate deosebita la preturi avantajoase. Optional - Seara Turceasca - 35 Euro/persoana.
Ziua 4 (Sambata) - Optional - Croaziera la Insula Printilor – Buyuk Ada - 40 Euro/persoana.Tariful include: transport local + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi. Dupa micul dejun vom merge cu transport local/autocar spre ferryboat. Mergem cam o ora si jumatate pana la ultima insula si cea mai mare – Buyukada. Se face turul insulei cu trasura. Oprim la punctul de belvedere si de acolo facem o plimbare de 15 minute pana la Manastirea Sf Gheorghe – unde este si o icoana facatoare de minuni. Atentie- este nevoie de incaltaminte comoda, drumul este un pic in panta. Facem o pauza de 20- 30 minute pentru a savura un ceai turcesc si pentru a admira minunata panorama asupra orasului Istanbul si a insulelor. Coboram si continuam plimbarea cu trasura. Avem la dispozitie 30 de minute pentru cumparaturi. Ne imbarcam pe ferry boat si ne intoarcem in Istanbul. Ne indreptam spre zona Taksim unde vom servi masa de pranz (inclus in pretul excursiei) la un restaurant cu specific turcesc si apoi vom vizita un magazin de suveniruri traditionale si dulciuri de calitate: rahat turcesc, baclava, kataif, ceaiuri de diferite sortimente si condimente. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare si shopping in cel mai fascinant loc de cumparaturi din Istanbul: Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Timp liber.
Ziua 5 (Duminica) - Dupa micul dejun - BONUS - Tur Ecumenic - Vom vizita doua dintre cele mai importante biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului: Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, Biserica Romaneasca Sf. Paraschevi (aflata in partea asiatica a orasului). Plecare catre Romania (in jurul orei 12:00); sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj – in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Tramp Travel
Telefon: 0727731777
Adresa: Bd Victoriei, nr 29

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.