TurisMALL
powered by

Noi suntem MoLoSo


BUCURESTI

MoLoSo este agentia digitala care ajuta business­urile locale in integrarea serviciilor de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display si social.

Compania noastra foloseste cele mai noi tehnologii existente si, cu ajutorul specialistilor nostri certificati, genereaza rezultate tangibile pentru parteneri. Stim ca fiecare business in parte este unic si are o abordare diferita, de aceea serviciile noastre 0sunt personalizate pentru fiecare individ în parte.

Depunem mult efort si pasiune in ceea ce facem, astfel incat campania clientilor nottri sa ajunga la publicul tinta si sa obtina rezultatele dorite. Compania noastra vine in ajutorul dezvoltării IMM­-urilor din România cu cele mai noi instrumente de marketing digital.

Online Marketing
Oferim rezultate masurabile, tangibile si construim strategia astfel incat sa indeplineasca cerintele stabilite!

Campanii PPC
Doriti eficienta maxima pentru campaniile PPC derulate? La MoLoSo dezvoltam cele mai potrivite strategii pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Digital Strategy
Va doriti vizibilitate pentru afacerea dumneavoastra in mediul online? Suntem echipa potrivita pentru dumneavoastra. Experienta si inovatia sunt principalele calitati care ne recomanda pentru a fi parteneri.

Raportare Lunara
Oferim transparenta 100% si la fiecare final de luna (saptamana) va oferim un raport al campaniilor.

Conversion Optimization
Am dezvoltat si implementat pana in prezent mii de campanii de succes pentru partenerii nostri.Urmarim comportamentul userilor pe site si identificam posibilele problemele

Suport dedicat
Va oferim suport dedicat si puteti intra in legatura cu specialistii nostri.

Iti doresti ca Business-ul tau sa fie profitabil?
Contacteaza specialistii!33

COMENTEAZA ARTICOLUL

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Stiai ca?
Cei mai mari iubitori ai carnii de porc sunt danezii. In Danemarca exista de doua ori mai multi porci decat intreaga populatie umana a acestei tari?... In toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta?...
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari