TurisMALL
powered by

Noi suntem MoLoSo


BUCURESTI

MoLoSo este agentia digitala care ajuta business­urile locale in integrarea serviciilor de marketing online prin intermediul tuturor canalelor de promovare folosind campanii de search, mobile, display si social.

Compania noastra foloseste cele mai noi tehnologii existente si, cu ajutorul specialistilor nostri certificati, genereaza rezultate tangibile pentru parteneri. Stim ca fiecare business in parte este unic si are o abordare diferita, de aceea serviciile noastre 0sunt personalizate pentru fiecare individ în parte.

Depunem mult efort si pasiune in ceea ce facem, astfel incat campania clientilor nottri sa ajunga la publicul tinta si sa obtina rezultatele dorite. Compania noastra vine in ajutorul dezvoltării IMM­-urilor din România cu cele mai noi instrumente de marketing digital.

Online Marketing
Oferim rezultate masurabile, tangibile si construim strategia astfel incat sa indeplineasca cerintele stabilite!

Campanii PPC
Doriti eficienta maxima pentru campaniile PPC derulate? La MoLoSo dezvoltam cele mai potrivite strategii pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Digital Strategy
Va doriti vizibilitate pentru afacerea dumneavoastra in mediul online? Suntem echipa potrivita pentru dumneavoastra. Experienta si inovatia sunt principalele calitati care ne recomanda pentru a fi parteneri.

Raportare Lunara
Oferim transparenta 100% si la fiecare final de luna (saptamana) va oferim un raport al campaniilor.

Conversion Optimization
Am dezvoltat si implementat pana in prezent mii de campanii de succes pentru partenerii nostri.Urmarim comportamentul userilor pe site si identificam posibilele problemele

Suport dedicat
Va oferim suport dedicat si puteti intra in legatura cu specialistii nostri.

Iti doresti ca Business-ul tau sa fie profitabil?
Contacteaza specialistii!104

COMENTEAZA ARTICOLUL

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Germania  |  Romania  |  Italia  |  Malta  |  Turcia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Cea mai mare rata a casatoriilor se inregistreaza in Statele Unite? De asemenea, SUA detine si recordul pentru cea mai mare rata a divorturilor.... Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg? ...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari