Serviciul de transfer auto de la Promotor Rent a Car Bucuresti este acum disponibil in toata tara

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Serviciul de transfer auto de la Promotor Rent a Car Bucuresti este acum disponibil in toata tara


Fie ca doriti sa calatoriti fara a mai avea grija traficului, ati ramas fara carnet sau aveti nevoie de o masina cu sofer pentru o ocazie deosebita, puteti apela la serviciul de inchirieri auto cu sofer pus la dispozitie de Promotor Rent a Car in toate orasele din tara. Pentru cei care se intreaba cum functioneaza acest serviciu, mai jos, aveti la dispozitie toate detaliile.

Transfer intre orase si transfer aeroport
In cazul in care va aflati in Romania pentru o perioada limitata de timp si va doriti o modalitate sigura de transport, serviciul de transfer este ideal pentru cei care doresc sa circule intr-un mod relaxant si rapid. Datorita investitiilor permanente in calitatea serviciilor si in formarea personalului, Promotor Rent a Car Bucuresti se mandreste cu faptul ca poate oferi clientilor posibilitatea de a calatori in mod placut, alaturi de soferi profesionisti, care va vor duce pe cea mai potrivita ruta. Transferul auto este o alegere mai mult decat potrivita si pentru aceia care au nevoie sa inchirieze o masina, dar nu isi doresc sa isi asume responsabilitatea de a o conduce si nu vor sa plateasca garantie.

De asemenea, daca vreti sa stiti din timp cum veti ajunge de la aeroport catre destinatia pe care o aveti in vedere, transferul auto este o optiune sigura, confortabila si avantajoasa. Pentru a afla care este oferta disponibila pentru acest serviciu, trebuie doar sa trimiti folosind formularul de pe site adresa de plecare si destinatia la care vrei sa ajungi sau sa faci o rezervare telefonica.

Serviciul de inchirieri de masini de lux
Pe langa serviciile simple de transfer auto intre orase, Promotor Rent a Car mai pune la dispozitia celor care au nevoie de o masina pentru un moment deosebit si servicii de inchirieri de limuzine cu sofer. Indiferent ca participati la o conferinta, la un eveniment corporate sau la o petrecere importanta, Promotor Rent a Car pune ofera clientilor o gama variata de masini de lux, in toate orasele din tara.

Inchirieri de microbuze si autocare
Totodata, atunci cand va doriti sa organizati o excursie, puteti beneficia, de asemenea, de serviciile de inchirieri de masini cu sofer. Astfel, oricare ar fi traseul planificat sau numarul de persoane care vor calatori, autocarele si microbuzele Promotor Rent a Car sunt disponibile in toate orasele din Romania.

Indiferent de care sunt nevoile afacerii dumneavoastra, daca va doriti o masina pentru business sau pentru vacante, Promotor Rent a Car va va face o oferta personalizata, iar operatorii companiei va stau la dispozitie pentru mai multe detalii 24/7. Inchirieri auto ieftine pentru toti clientii nostril!


54

COMENTEAZA ARTICOLUL

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Stiai ca?
Pestera cu cele mai reusite si renumite picturi rupestre este Altamira, situata in Spania, in apropierea granitei nordice, regiunea Castilia Veche.... Jocul de carti a fost inventat de chinezi in 1120?...
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari