Cazare Hotel Express - oferte cazare hotelul Hotel Express

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Predeal, Hotel Express

Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express Hotel Express
Între munţii Bucegi şi Postăvarul se află platforma Predealului, cu oraşul staţiune turistică – PREDEAL - situat la cea mai mare altitudine urbana din ţară (1060m). Temperatura medie este de 14ºC în timpul verii şi -5ºC pe timpul iernii. Furtunile de zapadă sunt o raritate în aceste locuri dar stratul de zapadă poate atinge câţiva metri şi poate dura mai mult de 100 zile, ceea ce este ideal pentru sporturile de iarnă.

HOTEL EXPRESS*** Predeal Construit la standardele anilor 2000 , Hotelul Express*** , oferă clienţilor încă din anul 2003 de la deschidere, servicii turistice. Hotelul Express*** funcţionează astăzi în regim permanent atât în sezonul de vară cât şi în cel de iarnă.

Hotel EXPRESS*** ofera o buna varianta de cazare in centrul statiunii Predeal oferind clientilor un numar de 25 camere duble cu pat twin si 4 apartamente confortabile cu pat matrimonial , toate dotate cu grup sanitar propriu, frigider, TV color, internet wireless în toată incinta.


Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri si se pot organiza in cele mai bune conditii, mese festive, cocktail-uri, evenimente private cat si corporatiste, unde puteti servi preparate tradiţionale româneşti cat si internaţionale.


Sala de conferinta cu o capacitate de pana la 60 pax. si este dotata cu flip chart, retro si video proiector, ecran de proiectie, internet wireless, sistem de sonorizare si traducere BOSCH CCS800 cat si sistem de discutii, cabina interpreti, calculatoare,microfon wireless, toate acestea pregatite pentru desfasurarea in conditii cat mai optime a activitatii dumneavoastra.

Facilităţi hotel :
wifi în cadrul hotelului,parcare gratuită, masa de biliard , mese de ping-pong, sah, remi, dartz , posibilitatea de a inchiria echipament sportiv pentru sporturile de iarna.