Cazare Hotel Family Wellness Gyula****Superior - oferte cazare hotelul Hotel Family Wellness Gyula****Superior

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Gyula, Hotel Family Wellness Gyula****Superior

Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior Hotel Family Wellness Gyula****Superior
În timp ce copii se distrează, părinții se relaxează!

Veniți și vizitați primul hotel din Ungaria în care ambientul exigent se îmbină perfect cu atenția oferită! Ați obosit lucrînd 24 de ore din 24? Doriţi să evadați și să scăpați de monotonia și rutina de zi cu zi?

Iată soluţia!
Noi oferim servicii complete familiei Dumneavoastră!
Pentru a evita stresul de dinainte de vacanţă care începe odată cu pregătirea bagajelor veniți și vizitați hotelul nostru, căci noi suntem pregătiţi pentru orice eventualitate. Nu este nevoie să călătoriți cu întreaga gospodărie în valize, căci serviciile noastre sunt foarte variate și acoperă necesitățile oricărei familii cu copii începînd de la căruț și pînă la sticla cu biberon! Noi oferim timp liber pentru relaxare adulților! În timp ce puiuțul Dumneavoastră este în siguranță și se distrează, dați-ne voie să vă răsfățăm! În timp ce Dumneavoastră vă relaxați mintea și vă răsfăța-ți corpul, vă înfrumuseța-ți și reîncărca-ți, pînă atunci copilul dumneavoastră are parte de distracție maximă! La creearea tuturor facilităților hotelului nostru: noua casă de joacă, serviciile pro familia, programele diversificate, am ținut cont de necesitățile și nevoile părinților, de confortul și bunăstarea lor.

Cu ajutorul animatorilor noștrii profesioniști distracția este îmbinată cu jocuri creative care ajută la formarea competenţelor copiilor. Servicii oferite:
- serviciu de baby-sitting asigurat pe timp de zi sau de noapte
- serviciu asitență medicală pentru copii,
- accesorii, tacîmuri și pahare pentru copii,
- scaun de luat masa pentru copii,
- meniu special pentru copii,
- separeu pentru micul dejun, pus la dispozițiie special celor mici,
- masă pentru copii cu supraveghere,
- kids all inclusive: prînz pentru copii, gustări, coș cu fructe,
băuturi nealcoolice,
- pătuț pentru copii cu lenjerie de pat pentru copii și apărătoare
- văniță pentru copii,
- biberon,
- sticlă pentru lapte,
- încălzitor pentru sticlă,
- bavetă,
- posilitatea de a închiria cărucior pentru bebeluși, cărucior pentru
copii, ham și accesorii de purtat sugari și copii mici