Circuit INCURSIUNE CULTURALA IN TRANSILVANIA

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

INCURSIUNE CULTURALA IN TRANSILVANIA / 5 zile

» Plecari: 04.Oct.2017

» Transport: cu Autocar
» Durata: 5 zile
» Pret: de la 685 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 03.10.2017
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Cisnadie - Rasinari - Hunedoara - Deva - Tebea - Oradea - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sibiu


Ziua 1 – plecare din Bucuresti cca ora 07:00, pe ruta Pitesti - Ramnicu Valcea – Sibiu – Hunedoara. Prima oprire o vom face la Manastirea Cozia, cea mai frumoasa și mai importanta ctitorie a Voievodului Mircea cel Bătrân (1386-1418), precum și una din cele mai frumoase așezari monahale din sud-estul Europei. Ne indreptam spre Cisnadie, un oras foarte vechi infiintat de colonistii sasi la mijlocul secolului XII, unde vom vizita Biserica fortificata din sec XII - XIII. Ne continuam traseul prin minunata Dumbrava a Sibiului catre Rasinari, cel mai reprezentativ sat din Marginimea Sibiului si unul dintre cele mai frumoase din Romania, locul unde s-au nascut si au copilarit doua figuri ilustre ale culturii romanesti, Octavian Goga si Emil Cioran. Spre seara plecare catre Hunedoara, cazare hotel Rusca.

Ziua 2 – in cursul diminetii vom vizita castelul Corvinilor, cea mai vestita proprietate a lui Iancu de Hunedoara impresionand prin prezenta sa ce domina orasul Hunedoara. Vom pleca apoi spre Deva, pentru a vizita Cetatea Devei, una dintre cele mai importante fortificatii medivale din Transilvania. Vom intra intr-o lume mistica si vom afla despre legendele ce inconjoara cetatea, ridicata pe urmele unor antice fortificații dacice și romane. In drum spre Oradea, ne oprim in Tebea, localitate cunoscuta si sub numele de “Panteonul Motilor”, deoarece aici se afla mai multe obiective care amintesc de vremurile glorioase de lupta ale motilor, printre care: Cimitirul eroilor, mormintele lui Avram Iancu, Ioan Buteanu si Simeon Groza, “Gorunul lui Horea”, un stejar in varsta de 400 de ani. In cursul serii sosire si cazare in Oradea, hotel Silver.
Ziua 3 – In prima parte a zilei va propunem o incursiune in centrul istoric al Oradei, recent renovat: vom vizita Bazilica Romano-Catolica si Ansamblui episcopal (cel mai mare edificiu baroc din Romania), Piata Unirii, Palatul si pasajul Vulturul negru, Biserica cu Luna. Dupa-amiaza o rezervam pentru relaxare in cadrul aqua park-ului Nymphaea, cel mai mare din aceasta regiune a Europei. Cazare in Oradea.
Ziua 4 – ne continuam drumul spre Cluj-Napoca, al patrulea oras ca marime din Romania, care ne incanta cu o multitudine de atractii turistice si monumentale, precum Biserica Sf. Mihail din Piata Unirii, construita in secolul XIV in stil gotic, cu statuia lui Matei Corvin in fata, sau Palatul de Justitie din Piata Avram Iancu. Ne continuam traseul spre Turda, unde vom vizita Salina Turda, un adevarat muzeu de istorie a mineritului în sare. Seara sosire si
cazare in Alba-Iulia, hotel Transilvania.
Ziua 5 – incepem ziua cu o incursiune in cetatea Alba Carolina, o fortareata cu bastioane construita la inceputul sec al XVIII-lea; vom vizita Catedrala Romano-catolica si Catedrala Reintregirii, dar si Sala Unirii. Plecam apoi catre Sibiu, unul dintre cele mai reprezentative oraşe ale culturii romaneşti, desemnat capitala culturala europeana in anul 2007. Vom trece in revista ansamblurile arhitectonice din Piata Mare si respectiv Piata Mica, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor; in cele cca 2 ore de timp liber se poate vizita Muzeul Brukenthal, primul de acest gen deschis in Europa centrala si de est.
Dupa - amiaza plecare catre Bucuresti, sosire in cursul serii.
Supliment single: 220 lei; reducere a 3-a persoana in extra-bed: 50 lei
Supliment locuri VIP (rd 1-2): 40 leiServicii incluse:
Acesta include:
- 4 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3-4*;
- transport autocar/midibus, in functie de nr de persoane, cu toate facilitatile
- ghid - insotitor de grup
Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice

Conditii de rezervare, plata, anulare:
- avans 200 lei la rezervare, diferenta cu 4 saptamani inaintea plecarii
- se aplica conditiile generale de anulare ale agentiei
- se accepta modificari de nume care nu afecteaza structura de cazare deja rezervata pana cu 2 zile inaintea plecarii
C11

Oferta din categoria: 
INCURSIUNE CULTURALA IN TRANSILVANIA - 5 zile / 685 EURO
Plecare Pana la
04.Oct.2017 08.Oct.2017 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.07.2017