Oferta cazare Hotel Aktiv Donnerhof -fulpmes Im Stubaital prin agentia Estella Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Aktiv Donnerhof -fulpmes Im Stubaital

Hotel Aktiv Donnerhof -fulpmes Im Stubaital Hotel Aktiv Donnerhof -fulpmes Im Stubaital Hotel Aktiv Donnerhof -fulpmes Im Stubaital
Localizare: In centrul localităţii la altitudinea staţiunii de 950 m, la 10 m de magazine – 10 m, 18 km de gheţarul Stubai, 800 m de zona de schi/instalaţia de transport pe cablu Schlick 2000 Fulpmes, staţia de schi bus (gratuit) – în faţa hotelului, 300 m de pârtia de schi fond si 20 km de aeroportulul Innsbruck.

Hotel: Este confortabil şi tradiţional în stil tirolez fiind situat într-o zonă liniştită.

Facilitati: Dotat cu recepţie, foaier/hol, salon de zi, grădină de iarnă, WiFi gratuit în hol, cameră pentru depozitarea echipamentului de schi, lift, parcare inclusă, salon pentru mic dejun, sală de mese, restaurant, bar, cafenea, terasă. Zona de wellness are 500 mp include: piscină interioară 8 x 5 m combinată cu o piscină exterioară încălzită (până la 28 °C), baie de aburi, saună, saună finlandeză, sauna cu infraroşu, zonă de relaxare, jacuzzi. Contra cost: solar, centru de înfrumuseţare, masaje.

Camere: Utilate cu baie cu cada sau duş/toaletă, halat de baie, majoritatea cu balcon/terasă, pat canapea, radio, telefon, tv cablu, seif.

Masă: Demipensiune.Mic dejun bufet, cafea/ceai şi prăjitură, sucuri, cină cu 4 feluri la alegere (din 3 feluri principale), 1 dată pe săptămână bufet de aperitive, bufet de salate, 1 dată pe săptămână bufet de deserturi, meniu vegetarian sau bucătărie dietetică la cerere, 1 dată pe săptămână bufet tradiţional.

Observatii: Inclus: tenis de masă. Pentru copii: pătuţ cu notificare prealabilă – gratuit, cameră de joacă, meniuri, scaun înalt. Animalele sunt acceptate numai la cerere, contra cost. Cărţi de credit acceptate: MasterCard, Visa, ATMs. Check-in de la ora 15.00, check-out până la ora 11.00.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Pretul include cazare si tipul de masa aferent
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.10.2017



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}