Oferta cazare Aparthotel Spa Zoned prin agentia Pan European Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Aparthotel Spa Zoned

Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned Aparthotel Spa Zoned
Amplasare: pe drumul Kopaonik - Raška, in satul de vacanta, la 3,5 km de zona centrala a Statiunii Kopaonik si la 1,5 km de cel mai apropiat skilift – Sunčanadolina

ApartHotelul a fost deschis in sezonul 2011 fiind o constructie noua si moderna cu arhitectura traditional montana.

Capacitate cazare: 86 de studiouri si apartamente.
Dotari studiouri: TV LCD, minibar, seif, telefon, internet wireless, kitchenneta (plita, chiuveta, fierbator), baie cu cabina dus, uscator de par, halat de baie, papuci.

Studio Standard (maxim 3 persoane): suprafata 25-30 mp, 1 pat matrimonial sau 2 paturi separate, 1 fotoliu extensibil – pat suplimentar.
Studio Lux (maxim 3 persoane): suprafata 25-30 mp, 1 pat matrimonial si 1 fotoliu extensibil – pat suplimentar, ambianta montana, pereti cu pietre decorative, iluminare difuza cu halogen si LED.

Facilitati: restaurant, lounge snack bar (bauturi, gustari, pizza), internet wireless, sala jocuri (darts, billiard, fotbal de masa, jocuri X-Box), loc de joaca interior pentru copii, spalatorie, room service, parcare publica exterioara.
Centru Wellness & SPA: jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, scaune calde tepidarium, sala fitness, sala masaj.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Aparthotel Spa Zoned 4****
Localizare: Apart hotel & Spa Zoned este o unitate de cazare moderna construita in stil traditional, situat intr-o zona de cabane, la doar 4 km de centrul orasului Kopaonik, pe drumul Kopaonik – Raska is la 1.5 km de prima partie
Facilitati generale: receptie, birou informatii, 24 de ore room service, restaurant, lounge bar, restaurant pentru bufet suedez, pizzerie, patiserie, telefon cu linie directa in camere, seifuri electronice in camere, serviciu la cerere spalarea si calcarea hainelor, loc de joaca pentru copii, centru Wellness si Spa, centru de fitness, masaj, parcare supravegheata, transportul oaspetilor pana la partiile de schi, personalul cu cunostinte de limbi straine multiple, internet, plimbari cu sanii motorizate la cererea oaspetilor, plimbare cu ATV-uri.
Studio standard (2+1) – un studio modern cu suprafata intre 25 si 32 m2 amenajat cu pat matrimonial sau doua paturi separate, canapea/fotoliu extensibil, baie, Tv, telefon, seif, minibar. Localizate la etajele inferioare Capacitate maxima 3 persoane.
Studio delux (2+1) – luxos amenajat cu suprafata intre 25 si 32 m2 ca si facilitati la fel ca cel standard șdar decorat cu piatra
Apartament standard (2+2, 2+3) – apartament modern amenajat cu suprafata intre 35 si 40 m2, cu living si dormitor separat cu pat matrimonial, baie, Tv, telefon, seif, minibar. Localizate la parter sau la etajele inferioare. Capacitate maxima 4-5 persoane.
Apartament superior (2+2, 2+3) – la fel ca standard dar mai mult decorat cu pietre și localizate la etajele superioare. Capacitate maxima 4-5 persoane.
Apartament prezidential (2+4)–Vedere pe ambele parti, cu o suprafata de 140 de m2 de cel mai modern si mai exclusivist. Capacitate maxima 6 persoane.
Aparthotel Spa Zoned Kopaonik Serbia
Tariful include :
cazare in studio cu intrare Duminica
demipensiune
asistenta turistica
Tariful nu include :
Taxa de statiune: 1 euro/adult/noapte, 0.5 euro/copil 7-14.99 ani/noapte. Copiii pana in 7 ani nu achita taxa de statiune.(se achita la agentie)
Taxa de asigurare: 0.2 euro/persoana/noapte(se achita la receptie). Asigurarea acopera accidentele care au loc in hotel.
Transport la cerere
Asigurare medicala si storno
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.11.2017



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}