Oferta cazare Hotel Beverly Plaza prin agentia B.T.T. TOURS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Beverly Plaza

Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza Hotel Beverly Plaza
Localizare: hotelul Beverly Plaza este un hotel destinat turistilor cu buget redus si este situat in partea de sud a Pattaya, pe strada Phratamnak, aproape de plaja si de faimoasa strada Walking Street.

Facilitati: receptie de dimensiune medie, 2 lifturi, receptie 24 ore, room service 24 ore, piscina exterioara, 5 etaje, parcare (cu plata), sala de gimnastica, salon de infrumusetare, serviciu de baby sitting, dotari pentru persoane cu handicap, aer conditionat, TV prin satelit, cinematograf, mini bar, uscator de par, tensiune 220 V.

Hotelul este situat in centrul comercial si de divertisment al orasului, la numai 10 minute de mers pe jos de plaja South Pattaya, cu multele ei atractii si cu bine cunoscuta statiune East. Este inconjurat de magazine, restaurante si alte distractii pentru toate bugetele. Hotelul are 188 de camere, dintre care 153 standard, 28 lux, 7 suite. Camerele sunt spatioase si echipate cu TV, mini-bar, sistem de ventilatie si baie cu apa calda.

Restaurantele: Southern Song Chinese Restaurant (bucatarie chinezeasca de cea mai buna calitate) poate organiza petreceri in aer liber cu mancare chinezeasca, 24 ore room service; Cafeneaua poate gazdui 80 de persoane si ofera bucatarie internationala inclusiv mancare tailandeza, europeana, indiana si peste 10 feluri de bauturi special pregatite la cererea clientilor.Exteriorul: este o cladire in stil modern din otel si beton finisata cu teracota, nu este inalta, are gradina.Lobby: Receptia este de dimensiune medie, cu un amplu spatiu destinat stationarii clientilor si cu facilitati pentru relaxare.

Este un hotel potrivit pentru bugete reduse, care ofera o gama larga de servicii la preturi atractive. Acesta, impreuna cu locatia si apropierea de plaja dovedeste ca un hotel economic nu este neaparat la mile departare de atractii turistice.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Disponibilitatile difera in functie de data si momentul rezervarii. Exista un numar limitat de camere la tarifele promotionale!
Pentru rezervare avem nevoie de numele complete si corecte ale persoanelor care vor calatori, si datele de nastere.

Pentru mai multe Informatii va rugam sa ne contactati.
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.05.2017



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}