Oferta cazare Hotel Cassells Al Barsha prin agentia B.T.T. TOURS

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Cassells Al Barsha

Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha Hotel Cassells Al Barsha
Localizare: hotelul se afla la 10 minute de mers pe jos de Mall of The Emirates si foarte aproape de statia de metrou Al Barsha. Alte atractii in apropiere de hotel: Arabian Ranches Golf Club, Dubai Autodrome, Dubailand, Dubai Snowdome.

Distante: centrul orasului: 20 km; Dubai Convention Center: 15 km; gara Sharaf DG: 0.1 km; aeroportul international Dubai: 25 km.

Hotelul Cassells Al Barsha are 312 camere dintre care: 222 camere duble standard si superioare, 60 apartamente Junior (1 dormitor + 1 living room), 30 apartamente deluxe (1 sau 2 dormitoare + 1 living room) si 6 apartamente Cassells Royal (3 dormitoare + 1 living room). Apartamentele sunt alternativa perfecta pentru cei care cauta luxul si intimitatea de acasa. Cu mobila distinctiva, livinguri private, camera pentru servirea mesei si bucatarie, apartamentele sunt o experienta unica.

Pentru a se mentine la standardele ridicate, impuse de luxul din Dubai, camerele sunt decorate cu bun gust si sunt confortabile pentru a asigura oaspetilor o sedere memorabila si relaxanta. Camerele sunt dotate cu: tv cu ecram plat, telefon, aer conditionat, minibar, acces Internet, baie cu dus sau cada, uscator de par, cosmetice, halate si papuci de baie, livrarea ziarelor in camera, fier si masa de calcat (la cerere), patut pentru sugari, room service 24h.

Facilitati hotel: 4 restaurante, lobby, salon pentru micul dejun, receptie 24h, sala de fitness, jacuzzi, sauna, bai de aburi, loc de joaca pentru copii, lift, seif, camera de bagaje, piscina in aer liber, pe acoperisul hotelului, acces Internet (contra cost), parcare, 2 sali de conferinte. Accesul animalelor de companie nu este permis.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele date sunt valabile in momentul postarii si nu sunt garantate decat cu rezervare facuta in avans, iar disponibilitatile tarifelor PROMO pot sa difere in functie de data si momentul rezervarii.
Pentru a putea beneficia de tarifele afisate, rezervarile trebuie efectuate din timp, cu minim 2/3 luni inainte de calatorie, cu locuri limitate.

Tarifele se actualizeaza in timp real si se pot modifica in orice moment, inclusiv in timpul desfasurarii procesului de rezervare.

Pentru mai multe informatii cu privire la disponibilitate si tarife va ramanem la dispozitie!

Cu stima,
Echipa BTT TOURS.
office@btttours.ro
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.04.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}