Oferta cazare Hotel Gergana prin agentia Sana Center Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Gergana

Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana Hotel Gergana
Localizare: Hotelul “Gergana” beneficiaza de o pozitie excelenta, aflandu-se exact pe malul marii si avand in spate rezervatia naturala Baltata.

Dotari si facilitati hotel: Hotelul Gergana pune la dispozitia oaspetilor o piscina exterioara, un restaurant cu terasa in aer liber, o sala de fitness, un bar la receptie, gradinita pentru copii, seif cu plata la receptie, birou de schimb valutar, parcare.

Dotari camere: toate camerele au telefon, radio, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, mini bar (contra cost), baie cu toaleta, balcon. Oaspetii au posibilitatea de a inchiria frigider contra cost. In cadrul hotelului exista si o camera echipata pentru persoane cu dizabilitati.

Capacitate hotel: Hotelul Gergana este o cladire de 10 etaje, cu 293 camere si apartamente si o capacitate 567 de paturi, dispuse in camere duble si camere sigle, apartamente cu 2 si 4 paturi si mezonete cu 2 paturi.

Programele de animatie sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti si au loc in toate cele sapte zile ale saptamanii de dimineata pana seara, ajutand la buna dispozitie a oaspetilor.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

1. EARLY BOOKING: 17% discount pentru rezervarile facute pana la data de 31.01.2018 si achitate integral pana la data de 31.01.2018 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 7 NOPTI. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking. Se acorda doar pentru camerele duble si single. Valabil pentru sejururi in perioada 05.05 – 21.06.2018 si 07.09 – 30.09.2018.
2. EARLY BOOKING: 12% discount pentru rezervarile facute pana la data de 28.02.2018 si achitate integral pana la data de 28.02.2018 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 7 NOPTI. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking. Se acorda doar pentru camerele duble si single. Valabil pentru sejururi in perioada 05.05 – 21.06.2018 si 07.09 – 30.09.2018.

Atentie: Anularile rezervarilor cu early booking sunt penalizate cu 60% din valoarea totala!!!!!!
Observatii:
- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii, ecotax: 2 €/persoana/zi
- Copii 0-1,9 ani – gratuit
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult – adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit
- Al 2-lea copil 2 – 11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – plateste 30% din tariful de adult
- Al treilea adult cu extrabed – reducere 20% din tariful de adult
- 2 copii (2 – 11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti – adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).



cd02
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.11.2017



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}