Oferta cazare Hotel Gutjahr prin agentia Pan European Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Gutjahr

Hotel Gutjahr Hotel Gutjahr
Localizare: Hotelul este situat in partea centrala dar linistita a orasului Abtenau si ofera o frumoasa priveliste spre muntii din jur. Hotelul dispune de 60 camere
Facilitati: In apropiere se gasesc mai multe baze sportive, care faciliteaza practicarea diferitelor sporturi, iar imprejurimile invita la drumetie.Hotelul va pune la dispozitie parcare proprie, barul hotelului, sau locul unde buna dispozitie e la ea acasa, restaurantul si gradina de iarna unde puteti servi un mic dejun copios si cina, piscine acoperita cu apa incalzita la 35 de grade, sauna, saune, solarium, salon cosmetic, manichiura, pedichiura, solarium, sala pentru fitness.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Hotel Gutjahr 4****
Situat într-o locație liniștită din centrul orașului pitoresc Abtenau, acest hotel de 4 stele superior este administrat de o familie și oferă vedere panoramică la munții dimprejur, o zonă de agrement și de fitness amplă, o piscină interioară și facilități spa, cum ar fi saune, o baie de aburi și un pat de bronzat. De asemenea, sunt disponibile masaje și tratamente de înfrumusețare.
Restaurantul Aktiv- und Wellnesshotel Gutjahr are o terasă și servește mâncăruri austriece și internaționale, precum și specialități regionale, produse de patiserie de casă și o selecție de vinuri rafinate. Este disponibilă o opțiune de demipensiune la un cost suplimentar.
Gutjahr-Alm este cabana montană a hotelului, unde se organizează periodic seri tradiționale și de dans cu muzică live.
În imediata vecinătate a Hotelului Gutjahr există numeroase facilități sportive. Sunt disponibile drumeții cu ghid și excursii individuale.
Oaspeții pot închiria diverse tipuri de biciclete de la proprietate și pot solicita excursii gratuite cu bicicleta, avându-l drept ghid pe proprietarul hotelului.
De la proprietate, oaspeții pot ajunge rapid la destinații precum Salzburg, zona Salzkammergut cu lacurile sale și regiunea Dachstein. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscinele locale în aer liber, situate la 200 de metri.
Hotel Gutjahr Abtenau Austria
Tariful include :
cazare in camera dubla de 24mp
fara mica
Asistenta turistica
Tariful nu include :
Transport la cerere
Taxa de statiune (plata la fata locului);
Asigurare medicala si storno
Alte taxe sau cheltuieli personale
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.09.2017



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}