Oferta cazare Hotel Europa prin agentia C&AE Business Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Eforie Nord la Hotel Europa

Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa Hotel Europa
Hotelul Europa**** este construit pe malul Marii Negre dupa un concept arhitectural de exceptie si este situat la cateva minute distanta de centrul orasului Eforie Nord.
Hotelul este situat in apropierea plajei sale private, amenajata in sistem club, in suprafata de 20.000 mp. Un superb parc amenajat, de peste 30,000 mp, inconjoara hotelul, oferind o perspectiva plina de liniste si armonie. Oaspetii hotelului se pot bucura de aceeasi priveliste feerica, indiferent unde s-ar afla: la piscina exterioara sau la barul care o deserveste, in restaurant sau pe terasa restaurantului, ori in camere, toate cu balcoane si vedere spre mare si parc.

Hotelul Europa dispune de 221 camere, toate cu balcoane si vedere spre mare, spre lacul Techirghiol si spre parcul cu plante exotice care inconjoara hotelul.

Camerele au toate facilitatile cerute de standardul de 4 stele internationale si sunt prevazute cu sistem de climatizare, avand in vedere durata de functionare a hotelului (12 luni). In plus, fiecare oaspete are caseta sa de valori, in propria camera.

Tipuri de camere:

198 camere duble
11 apartamente
10 camere club
2 camere pentru pesoane cu nevoi speciale
Camerele sunt in mod distinct marcate pentru fumatori/nefumatori.

Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 4 stele internationale. Plata se poate face atat cash cat si prin card sau virament.

Parcarea exterioara si subterana - asigurata gratuit.

Centrul de conferinte al Hotelului Europa reprezinta locatia perfecta pentru reusita evenimentelor dumneavoastra. Indiferent daca este vorba de conferinte, traininguri, seminarii, prezentari, lansari de produse, nunti sau petreceri, va punem la dispozitie eleganta sala Ballroom, cu lumina naturala, ce poate gazdui pana la 600 de invitati.

Sala de conferinte este modulara si permite organizarea spatiului in functie de numarul de invitati sau de tipul de eveniment:

Pana la 600 invitati - stil Receptie
Pana la 400 invitati - stil Teatru
Pana la 250 invitati - stil Banquet
Centrul de conferinte are acces atat din exteriorul hotelului cat si din holul acestuia. Un lobby- bar special destinat acestui spatiu asigura pauzele de cafea si ofera posibilitatea degustarii unor delicioase preparate culinare si a bauturilor tip soft drinks sau alcoolice.

Hotelul Europa este pregatit sa-si intampine oaspetii si sa satisfaca cele mai exigente preferinte culinare cu preparate din bucataria nationala traditionala, bucataria internationala clasica sau din cele mai exotice colturi ale lumii.

Seful bucatar va asteapta in fiecare seara in restaurantul Hotelului Europa cu un program special de LIVE COOKING.
Capacitatea restaurantului - 400 locuri (in interior si pe terasa).

Cocktailuri speciale alaturi de toata gama de bauturi alcoolice fine si de preparate nealcoolice si sucuri naturale pot fi savurate si in Snack bar (capacitate 30 locuri), Bar Saloon (amenajat pentru 100 de persoane), precum si la barul care deserveste piscina (avand facilitati pentru 100 locuri) sau la cele doua baruri de pe plaja.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

cazare/noapte/persoana in dubla
mic dejun
acces la piscina exterioara si la plaja, la locul de joaca pentru copii, parcare(in limita disponibilitatii).

Tarif valabil pentru sejur min 6 nopti

Supliment sarbatori/perioade speciale:
- perioada 29.06-05.07 - 19 euro/camera/noapte;
- perioada 10.08-14.08 - 24 euro/camera/noapte;
- perioada 19.08-22.08 / 02.09-06.09 - 8 euro/camera/noapte;
- perioada 26.08-01.09 / 07.09-09.09 - 15 euro/camera/noapte;

Suplimente masa:
MD - mic dejun (bufet suedez);
DP - demipensiune (supliment cina) - in perioada 06.04-23.06 si 26.08-31.10 - 17 euro/persoana/zi; in perioada 24.06-25.08 - 18 euro/persoana/zi.
PC - pensiune completa (pranz si cina) - in perioada 06.04-23.06 si 26.08-31.10 - 33 euro/persoana/zi; in perioada 24.06-25.08 - 35 euro/persoana/zi.

Facilitati copii:
- 0-2,99 ani: beneficiaza de cazare si masa gratuita (se asigura babycot in functie de disponibilitate).
- 3-11,99 ani: 1 copil beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, dar achita pentru mic dejun 6 euro/zi. Al 2-lea copil in camera dubla achita 50% din valoarea unui loc cu mic dejun si va beneficia de pat suplimentar; Al 2-lea copil in apartament/camera dubla club achita 30% din valoarea unui loc cu mic dejun.
- copiii pana in 12 ani achita 50% suplimentul de demipensiune/pensiune completa.
- copiii peste 12 ani in camera dubla, sunt considerati adulti si achita 70% din valoarea unui loc cu mic dejun.
- 1 Adult + 1 sau 2 copii 0-11,99 ani cazati in camera dubla - fiecare copil achita 50% din valoarea unui loc cu mic dejun, iar adultul achita contravaloarea unui loc in camera dubla.
- al 3-lea si al 4-lea adult in apartament sau camera club achita 50% din valoarea unui loc cu mic dejun.

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.01.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}