Oferta cazare Pensiunea Magic prin agentia Sara Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Baile Herculane la Pensiunea Magic

Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic Pensiunea Magic
Data in folosinta la sfarsitul anului 2005, Pensiunea Magic va pune la dispozitie 30 de locuri de cazare impartite in camera double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple.
Avand o structura interioara spatioasa si luminoasa si fiind bine intretinute, camerele beneficiaza de mobilier nou, televizor+catv, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus.
Restaurantul, cu o capacitate de 50 de locuri, intim si rafinat este situat la parterul pensiunii. Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Revelion Baile Herculane 2015

Date de plecare : 30 decembrie 2014-03.01.2015

Intalnire la ora 08:00 la Parcul Izvor *( statia de metrou Izvor). Plecare pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Orsova – Baile Herculane – Targu Jiu - Ramnicu Valcea – Pitesti - Bucuresti.

Ziua I/ 30.12 : Vom pleca pe traseul mentionat si primul popas il vom face in Oltenia, pe dealurile Dragasanilor, la Cramele Dragasani, pentru vizitarea Cramelor, a domeniului si degustarea de vinuri specifice acestei zone. Continuam traseul si la intalnirea cu Dunarea de la Drobeta Turnu Severin vom admira peisajul defileului dintre Carpati si Balcani. Ne indreptam catre Herculane, prin istorie, pe vechiul drum construit de romani. Cazare si cina pensiune 3* Herculane.

Ziua II /31.12 : Dupa micul dejun, scurta plimbare la Baile Venera si desfatare in apele tamaduitoare ale celor 2 izvoare, ca o purificare catre noul an. Dupa amiaza odihna si pregatirea pentru petrecerea de Revelion. Ora 21 da startul petrecerii : Momentul trecerii in noul an este marcat de focul de artificii si sampanie : La Multi Ani 2015 !Petrecerea Continua.

Ziua III /01.01.2015 : La ora pranzului, ne reunim in jurul mesei si depanam frumoasele amintiri din ajun, care ne-au adus cu bine in noul an . Dupa masa de pranz, scurta drumetie la Crucea Alba- o prima plimbare in aer liber. Seara, traditionala petrecere - Carnaval si tombola.
Ziua IV /02.01.2015 : Micul dejun. Astazi va propunem o excursie in Serbia unde vom servi si masa de pranz. Seara are tematica ‘’ intoarcere la natura’’, cu foc de tabara, carnati pe nuiele de alun , jar , tuica fiarta , branza.
Ziua V /03.01.2015 : Micul dejun, tur panoramic al milenarei statiuni Herculane, plecare catre Targu Jiu unde admira sculpturile Ansamblului monumental : Masa Tacerii si Poarta Sarutului, pe sub care vom trece si noi, cat si Coloana Infinita situata in celalalt parc al orasului, toate acestea opere ale sculptorului roman Constantin Brancusi. Oprire in Horezu (renumita ceramica de Horezu. Continuarea calatoriei spre Bucuresti.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.10.2014



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}