Cabalgata de los Reyes Magos - Madrid

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cabalgata de los Reyes Magos - Madrid

Eveniment Turistic
Data: 06/01/2024
Locatia: Spania / Madrid
Cabalgata de los Reyes Magos reprezinta o sarbatoare spaniola traditionala care se desfasoara in data de 6 ianuarie (de Boboteaza). Copiii care au fost cuminti pe tot parcursul anului, primesc de la cei trei Regi Magi cadourile (solicitate anterior de acestia printr-o scrisoare).

In seara de ajun (“A douasprezecea noapte”) are loc o procesiune ce porneste din Parque del Retiro si ajunge in Plaza Mayor.

Festivitatile din capitala includ organizarea unor parade spectaculoase, concursuri, reprezentatii de piese de teatru. Cu aceasta ocazie se impart dulciuri si cadouri.

Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg,..
Olanda  |  Cehia  |  Ungaria  |  Malta  |  Romania  |  Germania  | 
Stiai ca?
Ploiestiul a mai fost supranumit si „capitala aurului negru“, un supranume de necontestat. Denumirea se datoreaza exploatarii resurselor de petrol, inceputa in jurul Ploiestiului in secolul XIX... In afara genialului Michelangelo, care a pictat plafonul si peretele deasupra altarului Capelei Sixtine, la pictarea peretilor laterali au contribuit alti mari pictori ai timpului precum: Pietro Perug...
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari