TurisMALL
powered by

Carnavalul Dunarii

Eveniment Turistic
Perioada: 06/06/2024 - 21/06/2024
Locatia: Ungaria /
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea “maretului” fluviu, avand in acelasi timp si rolul de a pastra vii cultura si traditiile populare maghiare. Se incearca astfel crearea unei legaturi intre prezent si viitor.

Atmosfera de carnaval va intregita prin diferite forme de expresie artistică: dansuri şi muzică populare, dans contemporan, muzică simfonică.

Spectacolele au loc pe ambele maluri ale Dunarii (intre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi) in locuri precum: Insula Margareta, Muzeul de Etnografie, Heritage House, Piaţa Vorosmarty.

Mai multe informatii: http://dunakarneval.hu/en/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Turcia  |  Marea Britanie  |  Olanda  |  Malta  |  Cehia  |  Romania  | 
Stiai ca?
In Franta, gestul american de OK este vazut complet diferit. Acesta semnifica ceva fara valoare, egal cu zero.... Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor. Furnicile traiesc pe Pamant de peste 100 de milioane de ani, fiind considerata specia care a evoluat si s-a...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari