Cirque du Soleil - Varekai la Budapesta

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cirque du Soleil - Varekai la Budapesta

Eveniment Cultural
Perioada: 12/05/2017 - 14/05/2017
Locatia: Ungaria / Budapesta
In adanc de padure, pe varful unui vulcan, exista o lume extraordinara, o lume in care orice altceva e posibil. O lume cu numele de Varekai. Din cer se prabuseste un tanar singuratic si asa incepe povestea Varekai. Aruncat in umbrele unei paduri magice, o lume caleidoscopica, cu creaturi fantastice, tanarul se lanseaza intr-o aventura absurda si extraordinara in acelasi timp. In aceasta zi, la marginea timpului, in acest loc cu posibilitati pure si nediluate, incepe o incantatie in cinstea unei vieti redescoperite si a unei noi gasite admiratii fata de misterul lumii si al cugetului.
„Varekai” inseamna „oriunde” in limba rroma, limba hoinarilor universali. Regizata de Dominic Champagne, aceasta productie aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului si artei traditionale a circului, precum si celor care-si cauta mereu, cu o pasiune infinita, calea catre Varekai.
Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie din Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Infiintata in 1984, cu un grup de 20 de artisti de strada, compania are acum 4.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai mult de 400 de orase de pe toate continentele s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Ungaria  |  Spania  |  Grecia  |  Malta  |  Franta  | 
Stiai ca?
Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de 9 ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat.... Stiati ca in traditiile antice, ouale simbolizeaza viata sau inceputul vietii. In Europa medievala, ouale erau primul fel de mancare care se consumau dupa post. Ouale au inceput sa fie vopsite, pentru...
Dictionar turistic
Bursa de vacanta - Alocatie baneasca, oferita de stat care acopera total sau partial cheltuielile de calatorie, in conditii in general stabilite printr-o reglementare, atribuita unei persoane ce intreprinde o calatorie de studii sau beneficiaza de o recompensa in numerar pentru vacanta.
7 recomandari