TurisMALL
powered by

Concert Andre Rieu - Bucuresti

Eveniment Muzical
Data: 14/06/2015
Locatia: Romania / Bucuresti
Supranumit si Regele Valsului, Andre Rieu a reusit sa aduca la viata partituri de mult uitate sau arii considerate de multi prea invechite si a deschis noi orizonturi ale muzicii clasice, atat in randul tinerilor cat si in randul celor mai in varsta.

Veti putea asculta valsuri, partituri clasice, opereta, musical..piese celebre interpretate in stilul propriu al maestrului, incarcate cu cea mai profunda sensibilitate. Vino sa te convingi de ce spectacolele André Rieu &Johann Strauss Orchestra sunt unice!

Concertul va avea loc in data de 14 iunie in Piata Constitutiei.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Stiai ca?
Biospeologia a aparut ca stiinta in anul 1904, fondatorul acesteia fiind romanul Emil Racovita.... Cea mai veche capitala a lumii continuu functionala este Damasc, capitala Siriei. Orasul Damasc are peste 9.000 de ani vechime. In trecut a fost cucerit de romani, bizantini, arabi si otomani. Asta...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari