CONCERT ANDRE RIEU LA BUDAPESTA

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

CONCERT ANDRE RIEU LA BUDAPESTA

Eveniment Muzical
Data: 31/05/2014
Locatia: Ungaria / Budapesta
Violonistul olandez Andre Rieu are marele merit de a readuce in prim-plan muzica clasica prin concertele la care a asistat deja un numar impresionant de iubitori ai valsului. Alaturi de Orchestra "Johann Strauss", Andre Rieu a inregistrat mai multe albume ale caror vanzari au intrecut orice asteptari.

Concertele violonistului sunt pline de culoare si spectaculozitate, atragand audiente impresionante atat in Europa, cat si pe continentul nord-american sau in Japonia. Repertoriul artistului este alcatuit atat din partituri clasice, cat si din remake-uri ale unor melodii celebre din repertoriul international (muzica de film, teatru etc). Spectacolul este intregit cu siguranta si de forta celor 40-50 de instrumentisti: muzica lui este cateodata vesela si inaltatoare, alteori tulburatoare si melancolica sau eleganta si plina de romantism. Un lucru este insa cert: un concert al `Olandezului Zburator` nu va fi uitat niciodata de cei care au ocazia sa il vada live!

Andre Rieu concerteaza la Budapesta în data de 31 mai 2014. Va invitam sa-i fiti alaturi, sa simtiti gratia în acordul sunetelor de vioara, sa va alinati sufletul, descoperind tainele sunetelor clasice.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Italia  |  Marea Britanie  |  Franta  |  Cehia  |  Grecia  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Pictorul roman care a excelat in prezentarea florilor este Stefan Luchian (1868 - 1916). A fost supranumit "poetul plastic al florilor", fiind considerat de criticii de arta ca un continu... Limba balenei albastre cantareste mai mult decat un elefant?...
Dictionar turistic
Hamal - Persoana care transporta bagajele turistilor, in garile feroviare, rutiere si aeriene, din exteriorul in interiorul garii sau invers; este platita de calatori, in general dupa un tarif omologat.
7 recomandari