TurisMALL
powered by

Concert Andre Rieu la Istanbul

Eveniment Muzical
Data: 29/11/2014
Locatia: Turcia / Istanbul
Intra in lumea bucuriei creata de Andre Rieu si lasa-te vrajit de povesti cu sultani si cadane. Indragitul violonist te asteapta la concertul de la Istanbul cu cele mai frumoase valsuri.

Concertul Andre Rieu la Istanbul are loc pe Ulker Sports Arena in data de 29 noiembrie 2014, incepand cu ora locala 21.00.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
Cea mai mare temperatură înregistrată pe Pământ a fost de 54.0 °C (129.2 °F) și a fost înregistrată la data de 20 iunie 2013, atât în Valea Morții din California, cât și la Mitribah, Ku... Curiozitati si extreme geografice ale Terrei 1. Polul caldurii: Dalol, Deserul Danakil, Ethiopia. Temperatura medie anuala: 34 grade Celsius 2. Polul frigului: Ridge A., Antarctica. Temperatura ...
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari