TurisMALL
powered by

Concert Ed Sheeran la Londra

Eveniment Muzical
Perioada: 01/05/2017 - 03/05/2017
Locatia: Marea Britanie / Londra
Ed Sheeran este un cantaret si compozitor englez de muzica pop din Halifax, recunoscut in particular pentru piesele sale, cum ar fi “The A Team”, “Sing”, “Thinking out loud”, “Don’t” si “Shape of you”.
El si-a sustinut spectacolele si turneele sale in Australia, Noua Zeelanda, America de Nord, Europa si a cantat la Royal Albert Hall cu scop caritabil pentru Teenage Cancer Trust, precum si trei nopti la Wembley Stadium.
Ed Sheeran canta o varietate de genuri, de la folk rock, acoustic rock, la hip-hop si grime.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Stiai ca?
Inginerul si inventatorul Dumitru Vasescu (1860-1909) a construit in anul 1880 un inovativ automobil cu aburi, care i-a purtat numele.... Anastase Dragomir - scaunul ejectabil. Dragomir a creat trei versiuni ale scaunului ejectabil, inventie ce a fost utilizata de nenumarati soldati. Scaunul a fost testat cu succes in 1929, atat in Fran...
Dictionar turistic
Sauna - Baie de aburi care consta in expunerea corpului la o temperatura de 60-80ºC, produsa prin stropirea unor pietre poroase incinse, dupa care se activeaza circulatia prin lovirea corpului cu un manunchi de nuiele si prin dusuri reci.
7 recomandari