TurisMALL
powered by

Concert Zucchero la Verona

Eveniment Muzical
Data: 25/09/2017
Locatia: Italia / Verona

Vreți să-l vedeți Zucchero în Verona? Doresti să experimentezi euforia Zucchero live?
Adelmo Fornaciari Cavaliere di Gran Croce OMRI, mai cunoscut sub numele de scena Zucchero sau pur și simplu Zucchero, este un italian cântăreț-compozitor si muzician, cu Ordinul de Merit al Republicii italiene. Numele lui este scena Zucchero cuvântul italian pentru zahăr, ca și profesorul său elementar obișnuia să-l sun. Muzica lui este în mare parte inspirat de gospel, soul, blues și muzica rock, și alternează între balade italiene și mai ritmică R & B-boogie-ca piese. El este creditat ca "părintele blues italian", introducând muzica blues pe scena mare din Italia. El este unul dintre puținii artiști de blues din Europa care încă se bucură de mare succes international.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Stiai ca?
In afara genialului Michelangelo, care a pictat plafonul si peretele deasupra altarului Capelei Sixtine, la pictarea peretilor laterali au contribuit alti mari pictori ai timpului precum: Pietro Perug... Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari