Conferinta Brian Tracy la Belgrad

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Conferinta Brian Tracy la Belgrad

Eveniment Cultural
Perioada: 29/05/2017 - 30/05/2017
Locatia: Serbia / Belgrade
Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” şi omul care i-a învatat secretele reusitei pe unii dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din intreaga lume, vine in Belgrad. Brian Tracy este cunoscut în întreaga lume pentru pașii importanți pe care i-a făcut în răspândirea fenomenului de creștere personală și profesională.

El este CEO al Brian Tracy International, companie specializată în training şi dezvoltare a antreprenorilor şi a organizaţiilor, a fost consilierul a peste 1.000 de companii şi a ţinut peste 5.000 de conferinţe pentru mai mult de 5.000.000 de persoane, pretutindeni în lume, pe 6 continente (în peste 80 de ţări). A creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, Psihologia succesului, care a fost tradus în peste 20 de limbi.

Brian Tracy este un expert în administrarea afacerilor și un antreprenor de succes. A predat principii testate, în companii de renume mondial, precum: IBM, Ford, Suzuki, HP, Coca Cola, American Express, Ernst & Young si altele.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Stiai ca?
Capitala aflata la cea mai mare altitudine (intre 3.250 si 4.100 m) este La Paz, capitala administrativa a Boliviei. ... Albania este cunoscuta si sub numele de "Tara vulturilor"....
Dictionar turistic
Drumetie - Calatorie pe jos a unui turist, de la un obiectiv la altul, in diverse scopuri: de relaxare, de cunoastere, de intretinere a formei fizice etc, de regula pe un traseu marcat.
7 recomandari