Conferinta Robin Sharma la Madrid

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Conferinta Robin Sharma la Madrid

Eveniment Cultural
Data: 13/05/2017
Locatia: Spania / Madrid
Robin Sharma este unul dintre cei mai importanţi experţi de top ai lumii în domeniul leadership-ului, autor al 11 bestseller-uri despre leadership şi dezvoltare profesională.Lucrările sale au fost publicate în peste 50 de ţări si 75 de limbi, propulsându-l către statutul celor mai citiţi autori din lume.

Robin este fondator al “Sharma Leadership International” (SLI), o companie de consultant globala printre clientii careia se enumara astfel de companii ca Starbucks, Nike, Coca-Cola, IBM, Microsoft, Ritz-Carlton Hotels, Panasonic , Yale University etc.

Vechiul model de leadership nu mai functioneaza in aceste vremuri coplesite de schimbare. In zilele de astazi pentru a atinge succesul companiile trebuie sa dea dovada de un leadership exceptional. Daca doresti sa devii un leader excelent te invitam la conferinta lui Robin Sharma.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Cehia  |  Franta  |  Olanda  |  Grecia  |  Belgia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Henri Coandă a inventat în anul 1933 un aparat de zbor asemănător cu o farfurie zburătoare, denumit "aerodina lenticulară".... Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane)? ...
Dictionar turistic
No show - Un client si-a rezervat o camera la hotel sau un loc intr-un avion si nu se prezinta. In cazul hotelurilor, de obicei, se sanctioneaza cu plata primei nopti de cazare.
7 recomandari