Covorul de Flori din Bruxelles (Flower carpet - Brussels)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Covorul de Flori din Bruxelles (Flower carpet - Brussels)

Eveniment Turistic
Perioada: 12/08/2016 - 15/08/2016
Locatia: Belgia / Brussels
Locuitorii capitalei Belgiei şi turiştii vor putea admira, in luna august, celebrul covor de flori din Grand Place, Bruxelles, alcătuit din circa 750.000 de plante.

Circa 100 de specialişti în grădinărit lucrează la covorul de flori. Vizitatorii vor putea admira covorul şi de la balconul Primăriei. În fiecare seară va fi şi un spectacol de sunet şi lumină.

Primul covor de flori a fost realizat de E. Stautemans în 1971 în Grand Place. Frumuseţea lui se datorează tipului de flori folosite: begoniile. Rezistente la condiţiile meteorologice nefavorabile, aceste flori sunt cele mai indicate pentru a înfrumuseţa piaţa.

Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Franta  |  Cehia  |  Marea Britanie  |  Malta  |  Turcia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Ion Heliade Radulescu este primul scriitor roman caruia i s-a ridicat o statuie. Statuia a fost realizata din marmura de Carrara de catre sculptorul italian Ettore Ferrari si dezvelita la data de... Cea mai multa zapada intr-o perioada de 24 de ore: 2,56 metri în Capracotta, Italia la 5 martie 2015. Cea mai multa zapada intr-o luna calendaristica: 9,91 metri de zapada au cazut in Tamarack, Ca...
Dictionar turistic
Obiectiv turistic - Un element pitoresc al naturii sau o realizare a geniului uman care prezinta suficient interes pentru a determina deplasarea in scopul strict al vizitarii acestuia.
7 recomandari