TurisMALL
powered by

Dublin Horse Show

Eveniment Sportiv
Perioada: 06/08/2014 - 10/08/2014
Locatia: Irlanda / Dublin
Irlanda include mai mult de 25 de piste de curse, care găzduiesc circa 300 de curse într-un an şi afişează, de asemenea, cea mai bună calitate de cai de vânzare în spectacole şi târguri ca Goffs şi Dublin Horse Show (cel mai mare dintre toate targurile a avut loc în Irlanda).

Irlanda este o destinatie foarte interesanta pentru vacanta, cunoscuta pentru ospitalitatea sa. Ea atrage milioane de vizitatori din toate părţile globului intr-un mediul minunat, plin de viaţă.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sant Joan Festival
Capitala Cataloniei gazduieste unele dintre cele mai vibrante si pline de culoare festivaluri din lu..
Turcia  |  Grecia  |  Olanda  |  Belgia  |  Marea Britanie  |  Malta  | 
Stiai ca?
Bisericile din Romania sunt spectaculoase – manastirea Voronet, de exemplu, a fost supranumita "Capela Sixtina a Romaniei" sau „Capela Sixtina a Estului”, atat datorita frumusetii si u... Balonul Mihai Bravul a reprezentat primul aparat de zbor al Romaniei....
Dictionar turistic
M.I.C.E. - Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions. Intalniri, stimulente, conferinte, expozitii/targuri. MICE se refera la un tip particular de turism in care grupuri mari, de obicei cu planificare anticipata, sunt reunite pentru obiective particulare, in general corporatiste. "Incentives" vine de la recompensele oferite de catre companii angajatilor performanti, sub forma unor excursii de merit.
7 recomandari