TurisMALL
powered by

Festival Rock in Roma

Eveniment Muzical
Perioada: 20/07/2017 - 25/07/2017
Locatia: Italia / Roma
Festivalul Rock din Roma, fiind la a noua sa editie, este unul din cele mai mari festivaluri internationale de muzica Rock. Acesta este evenimentul perfect atat pentru iubitorii de muzica rock, cat si pentru toti cei care prefera muzica buna. Circa 1.500.000 de oameni au fost prezenti la precedentele 8 editii a festivalului (70.000 de participanti numai la The Rolling Stones Special Event @ Circo Massimo), cu o tendinta de crestere exponentiala la fiecare spectacol care a dus la un numar cat mai mare de participanti, atat ai publicului national cat si a celui international.
Anul acesta publicul se va bucura de unii dintre cei mai vestiti artisti din domeniul Rock cum ar fi Red Hot Chili Peppers, Marilyn Manson si Kasabian.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Stiai ca?
Stefan Odobleja a fost intemeietorul psihociberneticii si a ciberneticii generalizate. Chiar daca Stefan Odobleja este mai putin cunoscut in Romania, contributia sa a fost deosebit de importanta, r... Primul zbor in spatiul cosmic al unui roman, a fost efectuat de catre pilotul de aviatie Dumitru Prunariu, la data de 14 mai 1981....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari