Festivalul Giacomo Puccini in Toscana

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festivalul Giacomo Puccini in Toscana

Eveniment Muzical
Perioada: 14/07/2017 - 19/08/2017
Locatia: Italia / Torre Del Lago
Festivalul Giacomo Puccini din Toscana este singurul festival dedicat in totalitate compozitorului Italian Giacomo Puccini. Festivalul se organizeaza in fiecare vara, in lunile iulie si august, in locurile care au prezentat o inspiratie pentru melodiile nemuritoare ale maestrului Puccini. Evenimentul a luat nastere in anul 1930 si de-a lungul timpului a devenit unul dintre cele mai prestigioase evenimente, care anual atrage zeci de mii de spectatori din intreaga lume.

Festivalul Puccini este prezentat de cei mai vestiti artisti ai Operei, sub indrumarea unora dintre cei mai importanti dirijori, unde se pot admira spectacolele extraordinare executate de regizori celebri din operele lui Puccini, cum ar fi Madama Butterfly, Turandot, La Bohème si Tosca.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Turcia  |  Grecia  |  Ungaria  |  Italia  |  Olanda  |  Franta  | 
Stiai ca?
Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. ... Mexic se mai numeste si "Tara cactusilor"...
Dictionar turistic
Statiune climaterica - Localitate situata intr-o regiune cu conditii naturale (geografice, atmosferice si meteorologice) sau climaterice particulare (bogatie in aerosoli, puritatea aerului, ionizare, etc.) indicate in tratamentul unor boli sau pentru fortificarea organismului, dotata cu instalatii si personal necesar efectuarii curelor medicale.
7 recomandari