Festivalul International de Film de la Istanbul

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festivalul International de Film de la Istanbul

Eveniment Muzical
Perioada: 01/04/2024 - 30/04/2024
Locatia: Turcia / Istanbul
Festivalul International de Film din Istanbul este primul festival de film din Turcia, organizat de Fundatia pentru Cultura si Arte din Istanbul (IKSV). Evenimentul are loc anual in aprilie si isi propune sa incurajeze crearea si promovarea filmelor de calitate pe piata turca.
Primul festival de film a fost organizat în 1982, în cadrul “Film Week”, in 1983 evenimentul purtand numele de "Istanbul Filmdays”.
La începutul anului 1989, evenimentul a fost recunoscut drept "un festival de specialitate competitiv" de către Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF), fiind redenumit in "Festivalul International de Film de la Istanbul".

De la începutul a festivalului si pana in prezent acesta a inregistrat un total de 2.065.000 de spectatori, ce au participat la circa 2330 proiectii de filme din 72 de tari (cifrele din 2005).
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Stiai ca?
In China este o dovada de curtoazie din partea gazdei, sa incerce sa isi imbete oaspetii.... Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac...
Dictionar turistic
Jacuzzi - Mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vartejuri relaxante.
7 recomandari