Festivalul luminilor din Berlin (Festival of Lights - Berlin)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Festivalul luminilor din Berlin (Festival of Lights - Berlin)

Eveniment Turistic
Perioada: 10/10/2014 - 19/10/2014
Locatia: Germania / Berlin
Festivalul Luminilor din Berlin este unul dintre cele mai cunoscute şi mai de amploare evenimente de acest gen din lume. Este un mod de exprimare inedit, lumina unind spiritele şi oferind un mod de exprimare unic pentru artişti.

Festivalului Luminilor din Berlin va avea loc anul acesta între 9- 20 octombrie. În acest interval mai bine de 50 de repere turistice din Berlin vor fi iluminate, inclusiv Poarta Brandenburg, Catedrala din Berlin si Turnul Radio.

Festivalul în sine este combinat cu mai multe momente speciale - Noaptea porţilor deschise, Light Run, spectacole de jazz, precum şi numeroase programe de caritate.

Pentru a se bucura de spectacol, turiştii au la dispoziţie Autobuzul luminii, Vasul Luminii, Light- Caruso sau rişca Light-Velo.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Turismul online ajuta la cresterea pietei de turism din Romania
Piata de turism online din Romania a explodat in ultima vreme, agentiile de turism incepand sa explo..
Stiai ca?
Bulgaria este cunoscuta si sub denumirea de "Tara trandafirilor".... Desi toti elevii au invatat la scoala poezia lui Mihai Eminescu "Calin (file din poveste)", putina lume stie ca celebrele sintagme „codrii de arama”, respectiv „padurea de argint” su...
Dictionar turistic
Festival - Ansamblu de manifestari artistice sau de spectacole, de inalta tinuta, organizat in acelasi loc sau in aceeasi regiune, intr-o anumita perioada.
7 recomandari