TurisMALL
powered by

Formula 1 Abu Dhabi

Eveniment Auto
Perioada: 17/11/2023 - 20/11/2023
Locatia: Emiratele Arabe / Abu Dhabi
Marele Premiu de la Abu Dhabi este o cursă de Formula 1 ce se desfășoară anual pe Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Prima ediție a avut loc în 2009.
Circuitul proiectat de Hermann Tilke este parte a dezvoltării insulei Yas de mai multe miliarde de dolari care include, de asemenea, un port sportiv, parcul tematic Ferrari World, Yas Water World și locul de concerte Du Arena. În insula artificială au fost dezvoltate centre comerciale, terenuri de golf și hoteluri. La sfârșitul anului 2014, organizatorii au convenit asupra unui nou acord pe mai mulți ani pentru a menține Abu Dhabi în calendarul de Formula 1 pentru viitor, deși durata exactă a contractului nu a fost dezvăluită. Circuitul Yas Marina are o capacitate de aproximativ 60 000 de spectatori, iar biletele se vând, deși este cel mai scump din actualul calendar de Formula 1.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Malta  |  Romania  |  Austria  |  Olanda  |  Germania  |  Spania  | 
Stiai ca?
Anastase Dragomir - scaunul ejectabil. Dragomir a creat trei versiuni ale scaunului ejectabil, inventie ce a fost utilizata de nenumarati soldati. Scaunul a fost testat cu succes in 1929, atat in Fran... Israel este denumita si "Tara sfanta"....
Dictionar turistic
Vagon bar - Vagon sau parte dintr-un vagon unde se afla un bar si cateva mese. Aici, calatorii pot servi gustari si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari