TurisMALL
powered by

Formula 1 Italia

Eveniment Auto
Perioada: 09/09/2022 - 11/09/2022
Locatia: Italia / Milano
Marele Premiu al Italiei (Gran Premio d''Italia) este unul dintre cele mai vechi evenimente automobilistice. Prima cursă de automobilism desfășurată în Italia a avut loc pe 4 septembrie 1921, la Brescia. Ulterior, cursa a fost asociată cu circuitul de la Monza, care a fost construit în 1922 și care a devenit locul de desfășurare al majorității curselor de acest tip din Italia.
Circuitul Monza, vedere aeriană

În 1923, la cursa din Italia, s-a înregistrat una dintre puținele apariții europene ale lui Harry Arminius Miller cu celebra sa mașină cu un singur loc "American Miller 122". Aceasta a fost condusă de Louis Zborowski, cunoscut pentru cele 3 mașini pe care le-a construit, denumite Chitty Chitty Bang Bang. Între 1935 și 1938, Marele Premiu al Italiei a făcut parte din calendarul Campionatului European.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Franta  |  Turcia  |  Spania  |  Belgia  |  Austria  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Cea mai grea insecta din lume este Gandacul Goliat din Africa. El cantareste cca. 100 gr.... Cea mai mare tara din Africa este Sudan (2.5 milioane de km2), iar cea mai mica este Seychelles (453 km2)?...
Dictionar turistic
Turism intern - Turismul intern este practicat de populatia unei tari prin deplasari cu destinatie turistica de la locul de resedinta la cel de sejur, aflate in interiorul spatiului geografic national.
7 recomandari