TurisMALL
powered by

Formula 1 Singapore

Eveniment Sportiv
Perioada: 15/09/2017 - 17/09/2017
Locatia: Singapore / Singapore
Circuitul Marina Bay Street (altfel cunoscut sub numele de Singapore Street Circuit) este un circuit stradal în jurul Marina Bay din Singapore și este locația pentru Grand Prix-ul din Singapore. Pista este de 5.065 km (3.147 mile).

Cursa de noapte este însoțită de o serie de petreceri și spectacole conexe și este una dintre cele mai mari ocazii din calendarul Singapore. Indiferent dacă sunteți sau nu un mare fan al cursei cu motor, Grand Prix este o modalitate excelentă de a experimenta unele dintre cele mai fierbinți evenimente și locații din Singapore.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de focuri de artificii din Malta
Festivalul international de focuri de arificii din Malta este un eveniment anual organizat de catre ..
Austria  |  Franta  |  Italia  |  Ungaria  |  Olanda  |  Romania  | 
Stiai ca?
La Zalau a fost descoperita cea mai veche fortificatie, datata in Neolitic (4800-4500 ien), aceasta fiind constituita din doua santuri concentrice.... Animalul care atinge recordul la saritura in lungime este cangurul rosu. "Campionul absolut" reuseste performanta unei sarituri in lungime de 12,60 - 12,80 m....
Dictionar turistic
Folclor - Folklore - Totalitatea creatiilor artistice, literare, muzicale, plastice, a obiectelor si traditiilor populare ale unei regiuni sau tari.
7 recomandari