TurisMALL
powered by

Formula 1 Singapore

Eveniment Sportiv
Perioada: 15/09/2017 - 17/09/2017
Locatia: Singapore / Singapore
Circuitul Marina Bay Street (altfel cunoscut sub numele de Singapore Street Circuit) este un circuit stradal în jurul Marina Bay din Singapore și este locația pentru Grand Prix-ul din Singapore. Pista este de 5.065 km (3.147 mile).

Cursa de noapte este însoțită de o serie de petreceri și spectacole conexe și este una dintre cele mai mari ocazii din calendarul Singapore. Indiferent dacă sunteți sau nu un mare fan al cursei cu motor, Grand Prix este o modalitate excelentă de a experimenta unele dintre cele mai fierbinți evenimente și locații din Singapore.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Cehia  |  Grecia  |  Italia  |  Malta  |  Germania  |  China  | 
Stiai ca?
In Africa traieste cel mai mare elefant din lume, a carui greutate poate depasi 7 tone?... Ungaria este una din tarile de top pentru cei pasionati de observarea diverselor specii de pasari. Aici se gasesc peste 400 de tipuri de pasari....
Dictionar turistic
Bagaj - Baggage - Lucruri impachetate, luate de calator intr-o calatorie. Este un termen folosit de obicei in SUA. In Marea Britanie este mai mult folosit termenul de "luggage", dar "baggage" este folosit de carausi.
7 recomandari