TurisMALL
powered by

Formula 1 Spania

Eveniment Auto
Perioada: 20/05/2022 - 23/05/2022
Locatia: Spania / Barcelona
Formula 1 (abreviată F1) este o întrecere de automobilism care se organizează anual sub forma a două campionate mondiale, care au loc în paralel, ambele fiind patronate de Federația Internațională a Automobilului (FIA). Cele două campionate sunt Campionatul Mondial al Piloților (engl: World Drivers'' Championship) și Campionatul Mondial al Constructorilor (engl. World Constructors'' Championship). Numele de Formula provine de la faptul că toate echipele înscrise în campionat trebuie să își construiască mașinile (cunoscute și sub numele de monoposturi) după un anumit regulament, o formulă pe care o decide FIA.[1] Cifra 1 provine de la faptul ca întrecerea este catalogată drept cea mai prestigioasă formulă organizată de FIA.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Austria  |  Italia  |  Ungaria  |  Olanda  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Aurel Babeș, nepotul lui Victor Babeș a fost și el medic și doctor în medicină. Acesta a ajutat la lupta împotriva cancerului deoarece a descoperit că prin examinarea frotiului citovaginal poa... Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane)? ...
Dictionar turistic
Capacitate de cazare - Numarul de camere sau de locuri de cazare care pot fi oferite simultan de catre o unitate hoteliera.
7 recomandari