Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Eveniment Auto
Perioada: 25/08/2017 - 27/08/2017
Locatia: Belgia / Hasselt
Marele Premiu al Belgiei este o intrecere automobilistica, parte a Campionatului Monidal de Formula 1.

Prima cursa nationala a Belgiei a fost organizata in anul 1925, pe traseul de competitiii sportive din regiunea Spa, regiune care a fost asociata cu intrecerile automobilistice inca de la inceputurile acestor curse. Pentru a putea gazdui circuite automobilistice, traseul de la Spa-Francorchamps a fost construit in 1921, dar a fost utilizat la inceput doar pentru curse cu motociclete. Dupa succesul din 1923 al cursei de 24 ore de la Le Mans din Franta, s-a organizat o cursa similara de anduranta de 24 de ore pe circuitul de la Spa.

Atat pilotii, cat si fanii indragesc Marele Premiu al Belgiei. Inca de la inceputuri, circuitul de la Spa-Francorchamps a devenit renumit pentru conditiile meteo imprevizibile. Intr-o anumita etapa din istoria Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, a plouat pe durata competitiei timp de 20 de ani la rand. Pilotii se confrunta des cu portiuni de traseu curate, in timp ce alte portiuni sunt alunecoase.

Majoritatea pilotilor de Formula 1 afirma ca circuitul de la Spa-Francorchamps este cel mai provocator circuit din calendarul curselor de Formula 1.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Stiai ca?
Leonardo, geniul care nu a terminat niciuna dintre lucrarile sale Cel mai multilateral geniu al Renasterii italiene a fost Leonardo da Vinci. El a reprezentat o adevarata intruchipare a conceptul... Elvetia mai este denumita si "Tara Cantoanelor". Cele 26 de cantoane si semicantoane elvetiene reprezinta statele Confederatiei Elvetiene. Fiecare canton detine propria sa constitutie, l...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari