NEVERSEA FESTIVAL EDITIA I - Constanta Plaja NEVERSEA Faleza Nord

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

NEVERSEA FESTIVAL EDITIA I - Constanta Plaja NEVERSEA Faleza Nord

Eveniment Muzical
Perioada: 07/07/2017 - 10/07/2017
Locatia: Romania / Constanta
NEVERSEA Festival ia nastere anul acesta la Constanta !

Organizatorii renumitului festival UNTOLD de la Cluj, impreuna cu Primaria Constanta, au anuntat locul si perioada in care va avea loc noul festival ce va deveni cu siguranta o traditie pe litoral.

NEVERSEA Festival are loc pe plaja Neversea din Faleza Nord, in perioada 7 – 9 iulie 2017. Asta inseamna 3 zile si 3 nopti pline de distractie, muzica buna si marea toata la picioare.

Organizatorii Untold iti promit o experienta absolut unica in Romania.
La acest festival vei fi intampinat de peste 100 de artisti internationali, care se bucura de popularitate. Dintre acestia amintim David Guetta, Afrojack, Dua Lipa, Dub FX, Foreign Beggars, Wilkinson, Rudimental si multi, multi altii.

Acces general 3 zile: de la 225 lei/persoana plus taxe.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Cehia  |  Marea Britanie  |  Franta  |  Belgia  |  Grecia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Stiati ca posta de pe meleagurile noastre a fost pentru prima data amintita in Evul Mediu? A fost înfiintată pentru a transmite poruncile domnului in teritoriul stapanit. “Postasii” de atunci fo... Nicio zona din Grecia nu se afla la o distanta mai mare de 135 km de Marea Mediterana sau Marea Ionica?...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari