Puccini Festival si Cinque Terre 2017

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Puccini Festival si Cinque Terre 2017

Eveniment Muzical
Perioada: 14/07/2017 - 19/08/2017
Locatia: Italia / Torre Del Lago
Festivalul Giacomo Puccini din Toscana este singurul festival dedicat in totalitate compozitorului Italian Giacomo Puccini. Festivalul se organizeaza in fiecare vara, in lunile iulie si august, in locurile care au prezentat o inspiratie pentru melodiile nemuritoare ale maestrului Puccini. Evenimentul a luat nastere in anul 1930 si de-a lungul timpului a devenit unul dintre cele mai prestigioase evenimente, care anual atrage zeci de mii de spectatori din intreaga lume.

Festivalul Puccini este prezentat de cei mai vestiti artisti ai Operei, sub indrumarea unora dintre cei mai importanti dirijori, unde se pot admira spectacolele extraordinare executate de regizori celebri din operele lui Puccini, cum ar fi Madama Butterfly, Turandot, La Bohème si Tosca.

Cinque Terre sau Cele Cinci Pamanturi desemneaza o portiune mica din coasta stancoasa a Rivierei Italiene, locul in care omul a ales sa construiasca cinci asezari, departe de vartejul civilizatiei, dar la doar un pas de capriciile cateodata navalnice ale marii. O vacanta in Cinque Terre este ca o calatorie inapoi in timp.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Malta  |  Franta  |  Grecia  |  Spania  |  Italia  |  Germania  | 
Stiai ca?
La Muzeul National de Arta al Romaniei din Bucuresti se afla cateva picturi celebre. Nu doar in tari importante ale lumii precum Franta, Marea Britanie sau Italia poti admira picturi celebre, si in... In Mexic culoarea mov este asociata cu inmormantarea si trebuie evitata cand se ofera flori....
Dictionar turistic
tabara - Asezare temporara situata in aer liber, dotata cu mijloace sumare de cazare, destinata tinerilor (elevi, studenti, sportivi) aflati in vacanta sau la pregatire sportiva.
7 recomandari