TurisMALL
powered by

Sónar Festival Barcelona 2018

Eveniment Cultural
Perioada: 14/06/2018 - 16/06/2018
Locatia: Spania / Barcelona
Sónar Festival reprezinta un festival de muzică electronică și alternativă în Barcelona, ​​Spania. Unul dintre cele mai renumite și mai respectate festivaluri de acest gen din lume, Sónar și-a construit reputația ca un centru al culturii experimentale.

Acest lucru se manifestă nu doar printr-un program muzical extins, care detine nume mari alături de talente în curs de dezvoltare, dar și printr-o serie de instalații artistice, ateliere, discuții, dezbateri și seminarii.

Ca atare, festivalul atrage nu doar fanii de muzică, ci și profesioniștii din industrie, uniți în dorința lor comună de a explora industria muzicală și artistică.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Ungaria  |  Spania  |  Franta  |  Grecia  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
Crocodilii inghit pietre, ca sa capete greutate si sa se scufunde mai adanc?... In desertul din Tunisia a fost filmat Star Wars: A New Hope? Desi au trecut 30 de ani de atunci, platoul de filmare este intact si a devenit un important punct de atractie....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari