Sport, Sanatate, Nutritie, Echilibru cu Sanda Iorga

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sport, Sanatate, Nutritie, Echilibru cu Sanda Iorga

Eveniment Sportiv
Perioada: 19/01/2018 - 21/01/2018
Locatia: Romania / Targu Mures
Va propunem un weekend in care sa imbinam un stil de viata sanatos cu relaxarea. Alaturi de echipa noastra vom incerca sa va ajutam sa gasiti cele mai potrivite solutii in materie de sport si dieta in functie de particularitatile, starea de sanatate si stilul dvs. de viata. Un om sanatos si echilibrat este un om frumos si armonios. Pornind de la aceste idei vom incerca in acest weekend spa sa imbinam miscarea cu relaxarea, sa avem discutii despre nutritie, stil de viata, ora de pilates, yoga, aquagym, tonning, o dieta echilibrata si multa relaxare (Spa, Sauna, salina, baie de aburi etc.).
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Stiai ca?
Cel mai mare crustaceu din lume este Crabul Paianjen Urias din Japonia. La cel mai mare exemplar prins, distanta dintre clesti (de la un varf la celalalt) masura 3,7 metri.... Salinitatea medie a oceanelor Pamantului este de aproximativ 35 de grame de sare pe kilogram de apa de mare (3,5 % sare). Cea mai mare parte a acestei sari a fost eliberata ca urmare a activitatati...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari