Sport, Sanatate, Nutritie, Echilibru cu Sanda Iorga

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Sport, Sanatate, Nutritie, Echilibru cu Sanda Iorga

Eveniment Sportiv
Perioada: 19/01/2018 - 21/01/2018
Locatia: Romania / Targu Mures
Va propunem un weekend in care sa imbinam un stil de viata sanatos cu relaxarea. Alaturi de echipa noastra vom incerca sa va ajutam sa gasiti cele mai potrivite solutii in materie de sport si dieta in functie de particularitatile, starea de sanatate si stilul dvs. de viata. Un om sanatos si echilibrat este un om frumos si armonios. Pornind de la aceste idei vom incerca in acest weekend spa sa imbinam miscarea cu relaxarea, sa avem discutii despre nutritie, stil de viata, ora de pilates, yoga, aquagym, tonning, o dieta echilibrata si multa relaxare (Spa, Sauna, salina, baie de aburi etc.).
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fiesta de San Isidro - Madrid
Fiesta de San Isidro este un eveniment organizat anual pe 15 mai, in cinstea patronului spiritual al..
Stiai ca?
Elevii din Japonia si Coreea de Sud sunt considerati cei mai buni din lume la matematica si alte stiinte exacte?... Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg....
Dictionar turistic
Croaziera - Calatorie turistica pe mare (ocean) cu vapoare dotate cu cele mai moderne spatii de cazare si care ofera servicii de inalta calitate. Itinerariul este stabilit de agentia de voiaj si este prevazut cu escale pentru vizitarea unor obiective.
7 recomandari