Turneul de tenis Shanghai Rolex Masters

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Turneul de tenis Shanghai Rolex Masters

Eveniment Sportiv
Perioada: 13/10/2017 - 16/10/2017
Locatia: China / Shanghai
Shanghai Rolex Masters este un turneu de tenis jucat pe terenuri dure în aer liber. Este de categorie mai mica decat grand slemurile si este practicat doar de catre barbati. Se joaca afara, pe tern hard, incepand din luna octombrie. A fost a opta ediție a Shanghai ATP Masters 1000, clasificat ca ATP World Tour Masters 1000 eveniment în 2016 ATP World Tour. Aceasta a avut loc la Qizhong Forest Sports City Arena în Shanghai, China.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Turcia  |  Franta  |  Ungaria  |  Cehia  |  Malta  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Continentul nord-american este impartit in trei state mari: Statele Unite ale Americii - in centru, Canada - la nord si Mexic - la sud.... Elefantii nu isi pot apleca capul din cauza gatului gros si scurt. Pentru a prelua ceva de pe sol in gura se folosesc de trompa....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari