TurisMALL
powered by

Turneul de tenis Wimbledon

Eveniment Sportiv
Perioada: 03/07/2017 - 16/07/2017
Locatia: Marea Britanie / Londra
Turneul de tenis de la Wimbledon (The Championships, Wimbledon) este cel mai vechi si mai prestigios dintre cele 4 turnee de Mare Slem (turneele de prim rang din circuitele de tenis masculin, ATP si feminin, WTA), fiind singurul dintre cele patru care se desfasoara pe aceeasi suprafata ca la inceput, iarba.

Este gazduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra, in Marea Britanie. Este al treilea ca ordine pe parcursul anului, dupa Australian Open si Roland Garros.

Inca de la primul campionat din 1877, Wimbledon s-a dezvoltat de la un simplu turneu la un turneu de mare rang, “Grand Slam”, avand milioane de vizualizatori din intreaga lume.

Acest eveniment onoreaza mai multe traditii de lunga durata, inclusiv un dress code strict pentru competitori.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Belgia  |  Italia  |  Olanda  |  Franta  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
Republica Moldova se mai numeste si "Basarabia".... Taiwan si Luxemburg sunt singurele tari din lume in care numarul telefoanelor mobile il depaseste pe cel al locuitorilor?...
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari