TurisMALL
powered by

UNTOLD Festival

Eveniment Muzical
Perioada: 03/08/2017 - 06/08/2017
Locatia: Romania / Cluj Napoca
UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

Primele nume confirmate sunt: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Pe scena Galaxy vor urca Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones și Dubfire.

Pe scena Alchemy a festivalului vor urca Andy C, Borgore, Dub FX, Chase and Status (DJ Set), Pendulum (DJ Set) si Sigma (DJ Set). Au fost anunțate câteva nume atractive care vor cânta pe Scena Principala a festivalului din Cluj, iar printre acestea se numără Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire si Jasmine Thompson.

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2017:
Abonament VIP pentru 4 zile - 864 lei
Abonament pentru 4 zile - 416 lei
Bilet de o zi - 216 lei
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dos de Mayo (2 Mai)
In fiecare an Madridul comemoreaza revolta care a avut loc pe 2 mai 1808 impotriva fortelor de ocupa..
Ungaria  |  Turcia  |  Belgia  |  Spania  |  Italia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cea mai mare rata a casatoriilor se inregistreaza in Statele Unite? De asemenea, SUA detine si recordul pentru cea mai mare rata a divorturilor.... In Franta, in unele restaurante un pahar de vin este gratuit, in timp ce berea este considerata un lux si este bauta doar la ocazii speciale?...
Dictionar turistic
Ghid insotitor - Angajat specializat al unei agentii de turism sau al unei alte organizatii care insoteste calatorii individuali sau in grup (turistii), punandu-le la dispozitie serviciile comandate cu anticipatie, pentru ca voiajul sa se desfasoare conform programului stabilit.
7 recomandari