TurisMALL
powered by

43530

Ghid Mamaia
Transport intern

Mamaia

Cea mai ieftina modalitate de transport este mersul pe jos. In mai putin de jumatate de ora, puteti strabate toata statiunea de la un capat pana la celalalt. Daca mersul pe jos va oboseste, va puteti urca intr-unul din furnicarele care impanzesc statiunea Mamaia.

Pentru turistii care vor sa admire statiunea Mamaia de la inaltime este recomandata o plimbare cu gondola. Capacitatea de transport a acesteia este de 1500 de persoane/ora, iar turistii se pot imbarca in zona Perla si in zona Cazino. Lungimea totala a traseului este de 2000 de metri.

Puteti folosi autobuzele supraetajate pentru tururi de statiune in Mamaia si pentru turul orasului Constanta. Turul atinge mai multe atractii turstice ale orasului, dintre care: centru, cu harta arheologica a orasului, Farul Genovez, Cazino Constanta, Acvariu, Piata Ovidiu, Delfinariu, Aqua Magic, Cazino Mamaia. Autobuzele sunt dotate cu pilot automat si sistem audio performant, care permite o traducere simultana, in noua limbi, a prezentarii realizate de ghid. In plus, autobuzele sunt dotate cu rampe pentru accesul persoanelor cu handicap si suspensii care permit inclinarea lor. Autobuzele au o capacitate de 90 de locuri fiecare.

Microbuzele strabat statiunea Mamaia, avand ca ruta Constanta – Mamaia – Satul de Vacanta – Navodari.

Seara, taxiurile sunt cea mai comoda modalitate de transport. Aveti grija in ce taxi va urcati pentru ca exista multi soferi care incarca nota de plata. Recomandarea noastra este sa faceti comanda prin telefon.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 8  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
Lacul Victoria (69.490 km2) este cel mai mare lac din Africa, si al doilea din lume?... In secolul al XVI-lea, in Anglia, berea facea parte din micul dejun?...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari