City Break RomaSejurul la Roma a fost foarte placut! am fost multumiti de hotel (Osimar), este bine legat de centru, sunt cam 10 minute de mers pe jos pana la metrou sau se poate lua autobuzul 2 statii pana la metrou, dar exista si autobuze care merg in centru sau in apropiere de Vatican. Hotelul este foarte curat, camerele sunt mici, dar bine intretinute, personalul este atent si s-au ingrijit sa nu lipseasca nimic din camera (au inlocuit paharele de plastic dupa folosire, precum si gelul de dus etc.). De altfel, turul virtual de pe acel site corespunde realitatii. Noi am cerut si am primit o camera cu balcon, am avuit noroc pentru ca nu au decat putine camere cu balcon. Micul dejun este destul de modest, dar suficient si corespunde pozelor de pe site-ul hotelului. Era deschisa si terasa, unde se putea lua micul dejun. In hol am avut internet wireless gratuit, pentru internet in camera se platea. Hotelul a corespuns perfect asteptarilor noastre. Il recomand celor care doresc sa se odihneasca bine si nu sa petreaca prea mult timp in camera.
In plus, in zona exista mai multe magazine si chiar si restaurante, printre care unul mexican si unul chinezesc, dar noi nu am apucat sa mancam in apropierea hotelului.
Orasul este frumos, fiind luna aprilie nu a fost nici exagerat de aglomerat, ceea ce ne-a permis sa vizitam multe obiective.
Nu ratati: Fontana di Trevi, Piazza Navona, Colosseu, Forumul, Forul lui Traian si Columna lui Traian, Monumentul lui Victor Emanuel, Bocca de la Verita.
Nu recomand o vizita la Vatican cu ghid luat de pe site-ul oficial al Vaticanului, noi nu am prins coada la audioguide si ne-a parut rau ca am ales varianta cu ghid pentru ca nu vorbea bine engleza si ne-a alergat prin muzeu atat de mult ca nu prea am putut sa ne bucuram de ceea ce vedeam.
Legat de limba engleza, stau destul de prost, mai mult raspund in limba italiana, uneori a trebuit sa ne intelegem cu ei prin semne, dar imposibil nu a fost. Din fericire nu am avut parte de ostilitati pentru ca suntem romani, ba chiar ne-am bucurat ca receptionistul hotelului ne-a spus "buna ziua" dupa ce ne-am cazat, desi era italian.
Un sejur reusit!

2369 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3.90 din 11 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta! Te mai asteptam si cu alte impresii!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.