Bruxelles...orasul perfect"Imagineaza-ti un oras de o eleganta tipic europeana, in care mirosul dulce de goffre cu vanilie se impleteste cu cel de lipie arabeasca si cu aroma de condimente asiatice...Un loc unde poti auzi tot atatea limbi si dialecte cate ai auzi intr-o calatorie in jurul lumii...Un oras plin de contraste care te va seduce pe loc si te va surprinde continuu.... Asa este Bruxelles!"

Ce pot sa zic mai mult..orasul perfect, in care vei gasii toate natiile, vei auzii toate limbile, vei simtii pulsul orasului cosmopolit...

In zona Schumann terase, restaurant si hoteluri. In pauzele de masa toate erau pline (majoritatea de functionari ai UE)..in parcuri acelasi lucru: nu contau cum erau imbracati dar stateau tolaniti pe iarba, dupa o raza de soare si-ti dadeau impresia ca nu au nici o grija, ca acele momente sunt doar pentru ei.

Zona veche si zona noua te seduc pe loc. Strazile inguste pline de turisti, cladirile inalte si arhitectura specifica te coplesesc..:)

Majoritatea vorbesc franceza dar si daca ii intrebi in engleza incearca sa te ajute. Un sistem de transport local foarte bine pus la punct, iei o harta si te descurci.

Preturile, logic cam mari...dar la viata lor nu se compara!
Barbatii au bere, noi femeiele avem ciocolaterii...:D

Mi-a lasat impresia ca este un oras in care gasesti orice, oricand si pentru toti: liniste versus agitatie; istorie versus modernism, traditional versus contemporan..

Merita vizitat!

1740 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 3.92 din 23 voturi
Comentarii
20-02-2012
Iti multumim ca ai impartasit cu noi experienta ta de vacanta!

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.