Home » Impresii de vacanta » Impresii Grecia »

Grecia -Nea Vrasna - Vila Alexandra

Cont turist Cont agentie Cont hotel

Grecia -Nea Vrasna - Vila AlexandraIn primul rand a nu se confunda cu Studiourile Alexandra! Este vorba despre Vila Alexandra, situata pe a cincea straduta de la faleza, arata exact ca in poza, lipita de vila este o spalatorie auto (din pacate !! este multa galagie....).
ASPECTE POZITIVE: 5 minute pana la plaja, terase, camerele destul de mari, paturi cu saltele bune, baie cu dus si chiuveta, jaluzele pentru soare, aer conditionat (nu gratis !!).Camerele de la etaj, inspre strada au balcoane umbrite de verdeata. Camerele din interiorul curtii, la parter au iesire in curte, langa camere sunt masute si scaune.Pentru cei mai putin simandicosi este bine. Nu va recomand cele de la strada pt. ca este galagie de dimineata.
ASPECTE NEGATIVE: cam multa galagie, nu se face curat, nu sunt prosoape (ai ce cara cu tine!!), eliberarea camerei la ora 9 (nu la 12), efectiv te scot in strada, lucru care m-a enervat cel mai mult. Pierzi o zi de plaja, daca mergeti cu autocarul, daca pleci cu masina ta ....la fel, dar macar poti pleca spre casa. Cazarea au respectat-o pt. ora 14, puteau si eliberarea sa o respecte - ora 12. Noi am fost pt. 6 nopti, am pierdut jumate de zi la sosire si toata ziua la plecare. Nu suport sa ma urc in masina direct de pe plaja !!! Totusi, pot sa va spun ca m-am declarat multumita! Nu alegeti Vila Philoxenia, este mult in exteriorul statiunii. Plaja, marea, peisajul, oamenii, preturile sunt OK ! OK! Superba statiune ! Revin cu poze !!!

980 vizualizari

Poti vota aceste impresii de vacanta


Nota 5 din 3 voturi

Comentariul tau: 


Adresa URL:
Foloseste acest articol in site-ul/blog-ul tau sau pe forumurile unde esti inscris.